[I/A] 遊戲王 Duel Links [14] 遊戲boy出沒注意

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
妖十場有八場都納祭
無腦勁,點打呀……

咩rank 琴日我金上白金 場場都係孔雀舞 納祭
連海龍 恐龍 墓守都差唔多絕跡

得我一個玩擲銀城之內

白金上遊戲王 打餐死得果五十石未有動力打就唔消楚
輸都刷到sr
利申:刷左兩張
屌你用果2隻閪野就call倒納祭
係咁偷我控制權,又每rd免疫一次戰破
係咁空人城,家下出既卡之中,如果場地冇怪根本咩陷阱卡都檔唔倒佢
又好難1rd召倒兩次怪打死佢
加上納祭唔計通常召喚次數,召多隻怪根本無解……
好唔鋸呀……咩牌序觀念都唔洗就無腦贏

呢度啲巴打已經唔gur完畢
納dee其實都好多死法
妖十場有八場都納祭
無腦勁,點打呀……

得我一個玩擲銀城之內

唔係基斯納祭就神鷹納祭…煩到爆
比杏子第1rd扣我3500都仲冇咁嬲

11日金2
妖十場有八場都納祭
無腦勁,點打呀……

得我一個玩擲銀城之內

11日金2

日日爆肝玩,想追返d進度

黐撚線 我玩左四個月都係白金一 是否可悲
屌你用果2隻閪野就call倒納祭
係咁偷我控制權,又每rd免疫一次戰破
係咁空人城,家下出既卡之中,如果場地冇怪根本咩陷阱卡都檔唔倒佢
又好難1rd召倒兩次怪打死佢
加上納祭唔計通常召喚次數,召多隻怪根本無解……
好唔鋸呀……咩牌序觀念都唔洗就無腦贏

呢度啲巴打已經唔gur完畢
納dee其實都好多死法

死靈巢 憑依血靈 突擊指令
佢TARGET你怪既時候手制搶佢
用蛋蛋2000防等等

依家應該算少咗納祭了 係KC杯第一名副DECK公開果期先多
我打落純神鷹多過打納祭
妖十場有八場都納祭
無腦勁,點打呀……

得我一個玩擲銀城之內

11日金2

日日爆肝玩,想追返d進度

黐撚線 我玩左四個月都係白金一 是否可悲

金同白金都應該已經好大差距……我打到金都覺得d對手好少犯錯,一係就納祭
想像唔倒點上白金……

白金三先有啲分別
金四五同白金一二差唔到幾多
我想問1700攻手槍龍值唔值得買?
兒家有8粒ur
兒家有8粒ur

換左2張力量未?
兒家有8粒ur

換左2張力量未?

有2張了

呢張響邊有?
我屌你個嘴呀
爆1粒鐘珠,打完6張白泥棒4張沉默惡靈)
1800防果隻同偷窺得1張,屌鳩你呀Konami
刷到仆街終於係40lv路人舞到出第一張
點刷孔雀舞?
更新完長期俾佢用兩隻怪射手千二攻射死,壓唔到血

利申魔導獸
點刷孔雀舞?

利申魔導獸

杏子薄幸企場 墓守究極龍聯合攻擊*2埋單
點刷孔雀舞?

利申魔導獸

巴打影一影嚟睇下
屌打40lv莫良 20張deck得7張係一波爆發用
但係一開始次次都有2-3張係度
其實點解貘良可以不斷喺墓地召隻人偶上黎放靈魂炮
係咩效果黎
點刷孔雀舞?

利申魔導獸

巴打影一影嚟睇下

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞