[I/A] 遊戲王 Duel Links [14] 遊戲boy出沒注意

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
依家打rank淨係見到堆公廁deck 打到冇癮
聯合攻擊打死隻怪但唔扣人血
但計唔計落傷害5000同9999?

刷左好多場先有8千分 結果
聯合攻擊打死隻怪但唔扣人血
但計唔計落傷害5000同9999?

要用守墓個隻轉佢做效果傷
想問下卡商有咩卡係要換?

刷左好多場先有8千分 結果

退出登入大法
係咪2張聯合攻會加倍?
其實就算打到破壞龍都唔會用
平常心

新手求加好友

刷左咁耐終於有第一張蛋蛋
仲要一黎黎兩粒
仲要係鑽閃
好滾動呀我

巴打用魔導獸deck?

係呀魔導獸

仲要一黎黎兩粒
仲要係鑽閃
好滾動呀我

巴打用魔導獸deck?

係呀魔導獸

打極最多都係7900

雷龍3張 融合 原力2張
迷宮 守墓 魔導獸 魔杖 青龍召喚師果啲

雷龍3張 融合 原力2張
迷宮 守墓 魔導獸 魔杖 青龍召喚師果啲

雙頭雷龍
pvp遇到副幾得意既deck
勁多獸既deck
魔導雜貨商人碌一堆獸入墓死靈之巢上手
死靈之巢除外殺獸
終焉精靈回收除外獸再比死靈之巢重用
佢重要3雙價體3栗子2左輪手槍龍

仲要一黎黎兩粒
仲要係鑽閃
好滾動呀我

巴打用魔導獸deck?

係呀魔導獸

打極最多都係7900

所以閃卡好重要
我想問玩守基係唔係一定要三光頭三巫女,定係我見人地三光頭兩巫女就ok?有冇得走盞..
利申 兒家有兩光頭一巫女(打到冇曬鎖匙)
我想問玩守基係唔係一定要三光頭三巫女,定係我見人地三光頭兩巫女就ok?有冇得走盞..

其實2張巫女就夠,光頭就點都要3張

其實得光頭要3我覺得

oh聽到你咁講 我差d喊出嚟 thx bro (準備可以玩守墓啦
想問多個問題 佢塊石碑係唔係一定要放??

oh聽到你咁講 我差d喊出嚟 thx bro (準備可以玩守墓啦
想問多個問題 佢塊石碑係唔係一定要放??

我覺得現階段冇用
想請教下1700攻同1650攻d 4星魔法師/惡魔族點拎
好撚嬲
原來佢個大量購買設定要兩個剔晒先會ur冇sr冇先會re包
啱啱抽淨20包差張天罰
佢同我re包
Konami啲setting真係好撚垃圾
好撚嬲
啱啱抽淨20包差張天罰
佢同我re包

勸各位巴打咪撚用佢啲懶user friendly嘅setting
re包之前問一句係唔撚係會冚家剷宇宙大爆炸嘅呢你老母
好撚嬲
啱啱抽淨20包差張天罰
佢同我re包

勸各位巴打咪撚用佢啲懶user friendly嘅setting
re包之前問一句係唔撚係會冚家剷宇宙大爆炸嘅呢你老母

識得分ur同sr
點撚解會有淨係抽sr就re包
仲要係大包200包
仆佢個臭街

想知呢2張點入手
卡撚左係白金3
上極都上唔到
用緊白龍deck
唔通真係要用龜deck
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞