[I/A] 遊戲王 Duel Links [14] 遊戲boy出沒注意

1001 回覆
1 Like 0 Dislike

我hi曬佢地auntie 有冇咁那讀心阿

重有11包 ,加油

我想抽天使包阿為左張鏡壁新出哥兩pack都味抽過 有小小後悔抽第二張鏡壁 之前聽其他巴打話兩張好似冇物用

我抽左3栗同3同路人
而家box3未開過
有冇人分析到係開左死亡反擊之下,莫良幾時打唔打埋黎
指全部怪獸打埋黎我仲未輸
成日都抽唔到除去
DLLM,想刷30LV姐

屌你老母咩
50lv黎,家下無得重生真係

屌你老母咩

auto

屌你老母咩

auto

第一rd無恐龍已經輸左九成喇
30lv要20粒骰,7倍
40lv要40粒骰,18倍
假設有x粒骰
打30lv,(x除20)乘7=0.35x
打40lv,(x除40)乘18=0.45x
0.35x除0.45x=0.7778
姐係換言之,除非你打40lv既分數有你打30lv既分數既78%,否則打30lv抵d
其他因素:打30lv要打多一倍場數(40除20)
40lv刷分不穩,甚至可能意外輸

當年on99咩卡都冇既時候都係刷30帕加,原因一樣

開咗死亡反擊既話
啲高攻怪係唔打死你既情況下唔會打你 包括佢隻斧頭怪
但佢滿場果陣會由隻細怪打你自殺
個人經驗
刷30LV貘良出左個大型決戰
假設有x粒骰
姐係換言之,除非你打40lv既分數有你打30lv既分數既78%,否則打30lv抵d

但30lv跌SR機率低過40好多
其實四百萬好快打哂 我一開頭係咁輸 到依家識刷七八千分
hea打都二百萬分

屌你我唔等錢洗呀
用城之內幸運降臨升rank
下下都遇到啲仆街 一唔夠打就掛機

開咗死亡反擊既話
個人經驗

補充
如果佢抽到三眼仔 係你有開死亡反擊既情況下佢仍然會開靈魂炮擊
而如果佢有開靈魂炮擊既話
打唔死你都會用怪打你
假設有x粒骰

但30lv跌SR機率低過40好多
其實四百萬好快打哂 我一開頭係咁輸 到依家識刷七八千分
hea打都二百萬分

can't agree more
打30有張手牌交換

開咗死亡反擊既話
個人經驗

斧頭果隻都有自殺,不過只限冇靈魂炮擊呢張係度
好似得5星哈帝斯唔打

目前用緊呢隊
都算穩定
呢隊好處係可以無視ai有時只用魂炮ge情況
如果有三張果實就可以換出治療之神

目前用緊呢隊
都算穩定
呢隊好處係可以無視ai有時只用魂炮ge情況
如果有三張果實就可以換出治療之神

用遊戲刷幸子刷晒二千幾key一張果實同治療之神都冇
命抽又刷唔到
屌你老母真係好仆街,唔打我等儲字屈撚死我
正仆街
有聯合咪打下40

屌左矮撚條女果班請刷30
啲sr暫時仲廢過柏加
有聯合咪打下40

屌左矮撚條女果班請刷30
啲sr暫時仲廢過柏加

有用嘅都齊我依家都唔知刷黎做乜
ON99
佢隻殺手公仔用靈炮射完之後可以特召上場
係咁射
射到咁上下又轉攻打7你
其實點解冇人放4星蟲打40lv?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞