[I/A] 遊戲王 Duel Links [14] 遊戲boy出沒注意

1001 回覆
1 Like 0 Dislike

幾穩打40lv
想問下 我依家50LV 但路人仲係45 如果我升左51LV 路人仲會唔會係45果D 好撚驚會變左50LV果D 求答
想問下 我依家50LV 但路人仲係45 如果我升左51LV 路人仲會唔會係45果D 好撚驚會變左50LV果D 求答

51開始變 夠卡先好上
唔夠資源砌主題deck

有打手有地雷,可粗用住?

btw主題deck邊套易砌d?

見你而家有嘅卡 應該好多卡都齊架喎

d百搭卡好多,但果d主題deck既卡幾乎無
勉強組倒套魔導但無魔導之圓所以放棄

51開始變 夠卡先好上

好彩問下 唔該哂! 咁我唔升佢 依家用緊副融合打45算

51開始變 夠卡先好上

51勝率高過45

51開始變 夠卡先好上

51勝率高過45

..唔係掛 融合夠唔夠做先?

51開始變 夠卡先好上

51勝率高過45

..唔係掛 融合夠唔夠做先?

融合唔得,蝕hand出會俾對面屌到啪啪聲
海馬得啲廢鳩技要點過54stage打遊戲果個task
啱啱用白龍儀式兩下俾佢打撚死左

海馬都廢技

海馬都廢技

暴君龍deck 輕鬆過
打30lv膜良最扺屌
同樣用40粒骰
兩場加埋都有14倍
如果過8000分都=40lv過6000分
同起馬穩贏先

30lv

30lv

你個名

海馬都廢技

你知唔知個task係咩先
打30lv膜良最扺屌
同樣用40粒骰
兩場加埋都有14倍
同起馬穩贏先

30咩隊刷?
之前玩左一排停左

想問下依加有咩主流deck

有無圖可以睇睇thanks
個地縛靈引誘係咪一定要打我方場上怪獸的
打30lv膜良最扺屌
同樣用40粒骰
兩場加埋都有14倍
同起馬穩贏先

30咩隊刷?

見d人全部都係聯合
矮撚我屌你條女
抵你條女俾法老王屌
打30lv膜良最扺屌
同樣用40粒骰
兩場加埋都有14倍
同起馬穩贏先

30咩隊刷?

見d人全部都係聯合
矮撚我屌你條女
抵你條女俾法老王屌

我到最後一張都冇
打30lv膜良最扺屌
同樣用40粒骰
兩場加埋都有14倍
同起馬穩贏先

30咩隊刷?

見d人全部都係聯合
矮撚我屌你條女
抵你條女俾法老王屌

我到最後一張都冇

我都係
希望下次唔好再企街
又冇得SL
尋日朝早佢成2,3粒鐘先蒲頭
想問下要做啲乜先可以撞到50lv莫良?
想問下要做啲乜先可以撞到50lv莫良?

好似隨機
同矮撚一樣
落左3張掘墓連續兩場抽到第8turn都冇
唯有草草收場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞