[I/A] 遊戲王 Duel Links [14] 遊戲boy出沒注意

1001 回覆
1 Like 0 Dislike

-6贏左50lv
無聯合係咪唔洗望可以刷高分

用力量
每人高分定義唔同,你無聯合,可以試用其他方法刷,做唔到萬傷,就做住5千傷先,40難刷就刷住30先,條條大路通羅馬。

得1張挖墓其實係咪唔洗刷
我家下淨係敢直過40

有張陷阱叫迷失 都可以除外
無聯合係咪唔洗望可以刷高分

用力量
每人高分定義唔同,你無聯合,可以試用其他方法刷,做唔到萬傷,就做住5千傷先,40難刷就刷住30先,條條大路通羅馬。

得1張挖墓其實係咪唔洗刷
我家下淨係敢直過40

呢張都得
聯合攻擊唔係0戰鬥傷害既咩? 點解又可以打到過萬傷

隻隨從打人當效果傷

thanks

-6贏左50lv

禮物如何?

-6贏左50lv

禮物如何?

3000分 2隻5星R哥隻怪 一個錢箱
唔玩海deck係咪中同路/黃泉就可以re?
50lv莫良又有冇高分刷
唔玩海deck係咪中同路/黃泉就可以re?

唔洗re 直接抽下一包
屌我冇命抽
個人覺得匿名果組最穩
50lv點先開到
空城計deck好講頭幾回合抽到既卡,fk draw就回唔切血就收皮
第一次destiny draw揀out game暗黑戀屍,但係成日冇補血卡頂怪
空城計deck好講頭幾回合抽到既卡,fk draw就回唔切血就收皮
第一次destiny draw揀out game暗黑戀屍,但係成日冇補血卡頂怪

所以要擺成埋補血
50lv點先開到

隨機路人 出呀
50lv點先開到

隨機路人 出呀

唔係隨機,每40萬分出一隻,固定

所以要擺成埋補血

有時一起手 兩張聯合 一隻黑龍 一張墓守咁樣
下下命抽都要輸啦

所以要擺成埋補血

有時一起手 兩張聯合 一隻黑龍 一張墓守咁樣
下下命抽都要輸啦

刷番30算
輸左幾場無引
50lv點先開到

隨機路人 出呀

唔係喎
我到依家都未到40萬已經打過一鑊

真係唔知
50lv點先開到

隨機路人 出呀

唔係喎

我就打到廿萬分, 未見過
50lv點先開到

隨機路人 出呀

唔係喎

我就打到廿萬分, 未見過

點解我每40萬一隻好固定

一次過滿足晒
58lv個40場quick victory到底要點解
唔想曬key刷10lv
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞