YUI女神30歲生日大快樂慶祝專區!

221 回覆
28 Like 2 Dislike
個post仲有冇人

https://www.instagram.com/arisa_key1027/
有冇人記得佢

我最近係迷上左arisa
arisa既黑絲真係太正, 只係望一望, 都可以令我扯旗
我每日都係沉迷於arisa.....心裡面慢慢忘記YUI

但係, 有一晚........
我聽番YUI既I remember you ......
我同自己講........我究竟做乜春呀......
點解...........點解.......
呢個世界可以有咁好聽既歌....
係呢一個moment, 我先發覺....我行左歪路
YUI...你聽我講...
我只不個係一時迷失左...
我忘記左你為我地作既歌.......
我對你唔住
不過我宜家覺醒了
所以....
我要同大家講
arisa....我hi你auntie , 你條今天分化我同YUI既感情
arisa, 我同你講, YUI唔係一般既女神
YUI係每個人內心既清泉, 係生命既根源
你呢d靠外表既囡囡, 同YUI係唔可以相提並論

原來篇潮文個Arisa係個keyboard手嚟
我之前仲google咗個外國明星出嚟
個post仲有冇人

https://www.instagram.com/arisa_key1027/
有冇人記得佢

我每日都係沉迷於arisa.....心裡面慢慢忘ar記YUI

我對你唔住
不過我宜家覺醒了
所以....
我要同大家講
arisa....我hi你auntie , 你條今天分化我同YUI既感情

arisa當年幾好丁

btw, 仲會有新飯的,flower flower的歌值得聽,雖則我知好多fans接受唔到金髮同曲風
個post仲有冇人

有冇人記得佢

我每日都係沉迷於arisa.....心裡面慢慢忘ar記YUI

我對你唔住
不過我宜家覺醒了
所以....
我要同大家講

arisa當年幾好丁

btw, 仲會有新飯的,flower flower的歌值得聽,雖則我知好多fans接受唔到金髮同曲風

我覺得前期四季同美好的世界啲歌都OK
但之後啲曲風有啲近地下樂團,有少少似我之前聽開嘅蘑菇帝國
聽日考LS,YUI幫我打氣
好撚癲,仲有新fans
好撚癲,仲有新fans

巴打你個名咩意C
好撚癲,仲有新fans

巴打你個名咩意C

我認得呢個巴打係舊登時已經存在咗好耐
考完聽YUI鬆一鬆
連desktop wallpaper都轉哂yui bb

我Keep哂啲YUI潮文同圖
連desktop wallpaper都轉哂yui bb

我Keep哂啲YUI潮文同圖

害羞的波

有冇太陽之歌 1080p

淨係喺B站睇到有720p咋
推 yui就生日
多謝推post 30歲呢年YUI真係經歷咗好多野
Yui
個官方twitter都有祝YUI生日
g
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞