YUI女神30歲生日大快樂慶祝專區!

221 回覆
28 Like 2 Dislike
聽日就考oral 聽下fight壯下膽同埋自己打打氣先
https://youtu.be/8TZ1NZdsRf4

呢首好好聽

Fight係打氣歌嚟
一陣oral依家聽下YUI壯下膽
日日聽
聽日就考oral 聽下fight壯下膽同埋自己打打氣先
https://youtu.be/8TZ1NZdsRf4

呢首好好聽

Fight係打氣歌嚟
一陣oral依家聽下YUI壯下膽

加油

多謝 會俾心機
倒數五日
30拿
諗番起佢嚟香港開live 嘅時候

巴打有去

係呀
覺得自己真係大個喇🙈
原來就迷左11年了
幫推
原來我都迷左YUI 7年
好掛住佢
人生第一個鍾意既偶像就係YUI
原來就迷左11年了

11年咪頭出頭嗰1-2年,已經紅到香港有人知啊
小弟不才,近兩年先開始睇日劇同聽J pop
原來就迷左11年了

11年咪頭出嗰1-2年,已經紅到香港有人知啊
原來我都迷左YUI 7年
好掛住佢
人生第一個鍾意既偶像就係YUI

仲要經歷幾次短暫退出樂壇同組樂團個形像大變,嗰時應該都有好多fans接受唔到個Look
原來就迷左11年了

06年已經係goodbye days喎
個陣應該算係真正彈起
原來就迷左11年了

個陣應該算係真正彈起

係咩
原來就迷左11年了

個陣應該算係真正彈起

係咩

goodbye days已經11年前
不如一槍殺死我

就係goodbye days落坑
噢goodbye day 是嗎
原來就迷左11年了

個陣應該算係真正彈起

係咩

不如一槍殺死我

雨音薰
最喜歡的香蕉是食物
原來就迷左11年了

個陣應該算係真正彈起

係咩

不如一槍殺死我

雨音薰
最喜歡的香蕉是食物

連呢句錯都記得

第一次睇完想喊但喊唔出
十年死忠,除咗it's happy line之外買哂所有碟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞