YUI女神30歲生日大快樂慶祝專區!

221 回覆
28 Like 2 Dislike
大家留心睇下YUI個波, 係有少少受地心吸力影響, 咁就證明佢冇用push up bra
因此, YUI雖然有一對好大既波, 但係佢唔想比人知, 好怕羞地將佢收埋
咁大, 咁圓潤, 咁害羞既波, 我都係第一次見
屋企一大堆佢既碟,仲有幾本書

我儲左好多雜誌頁 點知臨尾出左本合集書

可唔可以講本書名嚟聽或者影嚟睇下

好似係thank you for your love 同埋gift
呢排成日聽 My Short Stories隻碟
聽極都唔厭

大家留心睇下YUI個波, 係有少少受地心吸力影響, 咁就證明佢冇用push up bra
因此, YUI雖然有一對好大既波, 但係佢唔想比人知, 好怕羞地將佢收埋
咁大, 咁圓潤, 咁害羞既波, 我都係第一次見
13年先識佢
之後就迷上左

早期feel my soul好聽
Goodbye days同It's happy line有電影加埋好有畫面
之後I remember you更有套戲遺憾既感覺
13年先識佢
之後就迷上左

早期feel my soul好聽
Goodbye days同It's happy line有電影加埋好有畫面
之後I remember you更有套戲遺憾既感覺

仲有skyline啊 嗰排睇完太陽之歌之後搵咗成個星期都搵唔到呢首歌嘅live版
A room幾好聽
而家想聽咪聽flower flower
A room幾好聽

而家想聽咪聽flower flower

風格唔係幾同,淨係四季比較鐘意 同埋YUI少咗好多機會露面
Lock on 仲專登去搵佢喺套劇出嘅嗰幾秒
https://youtu.be/zNkZKNEaH-g
呢排都係咁聽yui啲歌
❤️
倒數一星期
由初中聽到依家final year
真係好掛住YUI
花花首寶物第一次聽嗰陣
啲眼水係咁滴落嚟
我以為呢世都聽唔到yui唱既版本
不過依家又冇晒聲氣⋯⋯
呢個MV真係好正
https://youtu.be/kF5_BQRAj-o
唔知flower flower 仲會唔會出新歌

我想要YUI嘅近照,最近嗰張都半年有多

係咪即係呢張

好掛住yui
第一隻聽既歌應該係tomorrow's way
個陣連goodbye days都未出
好後悔以前唔識去日本睇concert

係咪即係呢張

好掛住yui
第一隻聽既歌應該係tomorrow's way
個陣連goodbye days都未出
好後悔以前唔識去日本睇concert

就係呢張
我喺yui lover度睇到話$ony知道YUI去咗間鋪後過咗幾日間鋪頭就收起哂YUI去過影嘅相 立殺$ony連宣傳機會都唔比
想當年佢黎香港開演唱會,我冇去到,之後佢就引退左,極級後悔
真係獨一無二
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞