YUI女神30歲生日大快樂慶祝專區!

221 回覆
28 Like 2 Dislike
YUI個齊蔭 唔係一般港女既齊蔭可以談及D港女剪個齊蔭係為乜? 為靚? 為遮額頭D暗瘡? 膚淺 YUI剪齊蔭 係為左證明比大家睇 佢既事業已經上軌 佢個齊蔭話比我地知 佢可以接受更多挑戰
點解冇人架 唔通YUI已經過識冇人識

點會
聽日就考oral 聽下fight壯下膽同埋自己打打氣先
https://youtu.be/8TZ1NZdsRf4
倒數六日

點會

連登仔結衣唱歌好過佢

點會

連登仔結衣唱歌好過佢

當年年少無知仲喺高登個post話其實結衣啲歌修下音都好好聽
但之後聽過YUI啲歌就翻唔到轉頭

點會

連登仔結衣唱歌好過佢

當年年少無知仲喺高登個post話其實結衣啲歌修下音都好好聽
但之後聽過YUI啲歌就翻唔到轉頭

好似冇衝突

嗰時我係話同樣係YUI但結成贏成條街
依家好想翻去打柒當時嘅我
想當年😭
我係死神片尾首Life識YUI

我第一次聽就係代表曲 oh goodbye day 是嗎~~~ 喺嗰啲J pop排行排度聽嘅
唔知有生之年仲有得睇YUI嘅live
上次喺香港因為仲係學生太貴睇唔到
而家日日dump春
而家日日dump春

YUI快啲復出啦,完咗約一定要脫離$ony嘅魔掌 都唔知花花個官網有幾耐冇更新
30拿
諗番起佢嚟香港開live 嘅時候
30拿
諗番起佢嚟香港開live 嘅時候

巴打有去
師奶
師奶

開始識yui 係happy birthday to u u
而家日日dump春

YUI快啲復出啦,完咗約一定要脫離$ony嘅魔掌 都唔知花花個官網有幾耐冇更新

佢d歌版權好似係sony度 未必有得唱
而家日日dump春

佢d歌版權好似係sony度 未必有得唱

咁咪永遠冇機會唱翻YUI時期嘅歌
咁出吉岡唯cover得掛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞