窮撚入門suv討論邊部性價比最高?

440 回覆
14 Like 8 Dislike
拎住22萬係手
連三菱Eclipse Cross都買唔到
VW連T Cross都要26個
除左stonic 無邊架可以揀
2手盤xv極少
窮撚10萬畢直,有咩2手既好選擇
同埋佢個價硬到不得了
始終細廠個市場同外面完全唔同
諗住等2個月貴版無盤就入架新齋 始終差別係個籠為主
其實平版自己換皮籠
我覺得已經好好
俾兩萬幾有2020平版皮籠加套件
其實好抵
同埋貴版空間係差少少
套件指?
皮籠連後泊 1萬 新車21 牌費車cam 又1萬
計落貴過二手貴版4至5喇已經

啲頭燈貴版靚好多就一定 條軨我個人都覺得18好睇 仲有窗外條電鍍銀邊手柄

空間又真嘅 headroom多少少 整少隻天窗
另外好鍾意內籠啲繡線 出要整唔知咩價
二手貴版係指17-19年車?
宜家28car都二十幾萬先有
未計套件
平版加option同套件應該唔會貴過二手貴版
17 18年二手貴版穿左廿萬了 我係睇唔啱其他車款先等 得廿個筆直
咁都幾抵玩
套eyesight 都唔平啦
搭單一問
二手2014/2015 NX300H vs 2020 UX200 大家會點簡

另而家19/20 NX300 Ultimate 都係 $450K,同2020 UX 差大約$120K,但野齊好多又有安全系統,不過大食過H同UX好多

巴打們覺得值唔值得上埋去NX
你有錢緊係nx啦,ux我試過龍好撚窄後座
XV
可能家人身形比較細,試坐果陣覺得係逼,但無頂住,還可以接受
而家最諗唔通係: NX同UX之間Function 差都幾多,但價錢好似唔差得好遠,如果唔覺得好窄,應唔應該考慮埋; 而新UX又同舊差兩萬幾,只係多左個Car Play
Nx不如買x3
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞