[突發]新屋嶺性侵事件曝光

1743 回覆
3350 Like 48 Dislike
我屌柒曬你班畜生
迷你老母
推佢老母
是女手足嗎?你認識佢?
你無指證無證據點幫受害人? 靠你?
up
其實講真麥展豪同級班撚樣一定知邊個示威者比人姦
係玩抵賴壓唔住先交人

新屋嵿本身細唔係關押過好多人, 比人雞姦應該更少
我估計popo已經知係咩人爆料

民記同香港社工實在太天真無知,自以為隱瞞部分案情班popo就鎖定唔到受害人

立即攪庇護
想話事隔左咁耐可以點追究,證據都幾乎冇哂
要知到班黑警係唔可能認罪,你只能證明俾個官判

利申真心想黑警付出代價,但目前嚟睇唔覺有咩明顯出路

因為如果拎唔出必殺嘅證據手段入到啲黑警,到時只會俾對面反咬一口,更加有力咁聲稱輪姦事件係子虛烏有,到時唔單止對大眾,更加會對受傷人造成二次傷害

你話我衰我都係咁講,呢粒核彈真一定要好好運用,用得唔好隨時打返自己喎
我要補充一下,最後一段:

不要再在香港打算有機會可以制裁警察,因為冇機會!就算受害者精神好啲可以行出黎啦,都唔好打算去報警或者尋求任何法律嘅援助,因為喺香港實在太危險絕對唔可以比佢哋有機會再受到傷害!如果你係接受消息嘅有關人士請慎重考慮!

我只係想指出我並唔係話大家相信傳言係唔啱,但係我哋一定要識得保護受害人同埋善用呢一個核彈,完!

https://t.me/youarenotalonehk 被捕人仕關注組
我喊到停唔到.........
Push
知唔知道點解受害者唔噉出嚟啊
全部香港人都有份造成㗎
要以我哋嘅不作為負責
唔好同我講 我有份參與抗爭唔關我事
包括我本人在內 對於受害者們致萬分歉意
我點釋吓點解關你哋事
係因為我哋到咗呢個時候都仲討論緊事件嘅真偽
只會口伐舌擊
你哋班人個腦去咗邊啊
識唔識化繁為簡啊 最簡單嘅一樣嘢
對敵人要點做啊 婦人之仁只會對同伴或自己造成傷害
你要明白一件事就係 當你做到嘢嘅時候
受者咪知道原來香港係仲有人
可以俾佢依靠 幫佢討回公道
所以要討論嘅只有地點 進攻路線 其他一律都係廢話
香港人 要醒啦
一定係真
如果你係堅信需要證據嘅,你就要企硬,無論連登仔點撚樣屌你都好你都要企硬,因為你要相信你爭取緊嘅嘢係為受害者着想!就算手鐲真係痴咗線,都要見外國嘅心理醫生,聯合國人權組織一定會幫到佢!
喊係冇用㗎,我哋呢個時候唔係要軟弱,我哋要更加堅強,我哋要將哀傷變為仇恨,想折衷嘅辦法去幫助受害者
嚴懲黑警 係香港人唯一可以為你地做既事
一定要清算佢地 屌
屌鳩死晒佢哋
入黎睇睇 岩幫手推推

101重點唔係一區定五區 目標先係重點
https://lih.kg/1599071
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞