[突發]新屋嶺性侵事件曝光

1743 回覆
3350 Like 48 Dislike
江永祥謝振中日日話人造謠,仲講乜野謠言止於智者,就係搏人唔敢站出黎,日日玩心理戰真係賤到無倫
聽日後日大後日見啦!!!!
行動代表我地的決心
我都覺 但有d人仲係要獨立調查 香港獨立調查又無權中國d野 屌佢721淘大唱國歌 乜7都查唔到 黑警又唔會乖乖地比d料你 如果個獨立調查冇槍又冇大權扲閉路 文件 根本連少少用都冇
1)環境上肯定係拘禁狀態,受害人無可能有能力逃脫,一定係被動。

2)事主既狀態係被拘留人士,最難打既「被告是否知道受害人不同意」就好清晰,唔洗爭拗。

3)事主如果事後要入醫院打鎮靜劑仲多翻嘗試自殺,呢d全部可以搵專業醫生/社工作證,法庭有充分理由相信受害人既證供。

上面三樣加埋其實已經足夠令法庭/陪審團相信強姦係事實,唔一定需要體液/影片之類既實質證據。問題只係有冇可能查到邊個係涉事既警員。

(如果事主被蒙頭,證明性交發生過可能有困難,但至少都告得入「非法性行為」)
黑警死全家
如果消息流到出黎都嚴重到咁既程度,未/無可能流出既消息一定超乎我地想像

7婆講得摺咪新屋嶺,一係就有地方取替,又或用更仆街方法去隱藏消息.令無人可以著眼晌一個地點等個地點遲早爆!

有冇可能有律師講下有冇手捉係搵極都搵唔到?佢地被捕地點/日子/從名估計性別係咩?
我都覺好多
大家提高警覺有大量人入黎撩架嗌 嘗試包裝到係fake news
再提翻之前羅范話女示威者係慰安婦
林奠係集會前(昨天)話唔會再用新屋嶺
一切都係鋪排加驚新屋嶺曝光
屌你老母呀死黑警!!!
等天收啦 一定有咁既一日 放心
你同你全家 仔仔女女 老豆老母 一個都唔會小
9.29 求求你地幫手 入黎啦 推佢老母
https://lih.kg/1594744
仲有叫大家「唔好理,留意翻聽日有xx行動」,「唔好嘥時間查案」,「搞到外媒炒車無人信」

啲套路盲嘅都睇通
推到國際關注
得罪講句 你貼呢d出黎仲假
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞