[突發]新屋嶺性侵事件曝光

1743 回覆
3350 Like 48 Dislike
點解...點解要咁做...
如果對家公開新屋領cctv 會崩盤

希望咁多位受害巴絲頂住啊!
新屋嶺無cctv
推呀
我平時屌得最多班藍絲親戚最多既就係呢類純文字轉述
呢個係一個大核彈就真係要透過一D有權威人士或議員開記者會公開去講番呢件事, 將一個單純既文字變做一個真實公開既事實
得罪講句唔咁做而只係繼續攬住呢堆純文字既話其實都係連登仔圍爐, 引爆唔到呢個核彈
push
Dklm 好恐怖
平時就屌 要Fc
依家得d轉貼cap圖就信到十足
你唔信就屌你五毛/狗
係我哋對佢哋唔住
會繼續企出嚟發聲
推上國際
我只係想講
呢個世界對與錯係勝利者決定
對住敵人講道德 講規矩太天真
唔單止你一個 所以大愛左膠都一樣
希望你哋肯改啦
跟本831由一開始唔比律師見, 就知班畜牲做D野己經天理不容, 唔見得光.

班FC撚仲話FC FC FC.  之後連大平紳士都唔比入, 班FC撚先謝晒皮.
叫你比證據出黎指證都唔得?
依家無受害人無指證無證據點成立指控?
得所謂第三方轉述仲要用埋模糊嘅字
一開始我唔敢信 唔願意信
但好不安 因為心入面知道好可能係真
到今日 已經好多唔同人出黎講過
根本就無可能再呃自己
唔信嘅人 可以試下拎一件自己最羞恥最修心嘅事去街邊同人分享 你會知道根本做唔到 諗下想會想死
Fc撚根本以為眾人皆醉佢獨醒一撚樣

自己睇狗acc
對唔住請留意同細心聽一聽
如果真係要大眾關注,相信性暴力事件,係必須要有受害者企出嚟指證。

喺世界各地,無論任何多恐怖嘅性暴力事件,性侵事件,獸父強姦女兒十多年,輪姦等等等等,都需要當事人企出嚟指證,無論事件有多恐怖,受害人有多崩潰,都必須要企出嚟。

我哋絕對唔可以因為受害人已經崩潰啦,就唔使佢哋企出嚟指證,我哋自己喺度聽傳言就相信,咁樣同藍絲廢佬係冇分別嘅。

但係我哋而家最困難嘅係受害人沒有警方保護,反而會受警方恐嚇,所以冇辦法可以公正同埋安全咁樣企出嚟指證警方。

解決辦法
受害人或者知情人,被通知消息人必須尋求外國官員,以及外國人權組織協助將事件證實為真實,不透過香港渠道調查,或將受害人送外國檢查以及政治庇護。

事件必須從國際以及聯合國方式制裁香港警察,不要再在香港以訛傳訛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞