[突發]新屋嶺性侵事件曝光

1743 回覆
3350 Like 48 Dislike
受到一個以上的警察連番性侵犯
大家要將憤怒轉為行動,繼續企出黎,再將依d 事推上國際
我屌佢老母真係禽獸不如
我一句都無講過我出左啲咩力,
而我想知你地不停指責集會係嘉年華,
又有咩實際用途?
倒不如宣傳你地認為更有用嘅行動,
一味指責,有撚用咩屌你老母,
On9
咁又唔好講到抗爭係佢一個人既事
dllm cls
佢地咩構造。咁撚仆街既
狗都不如
用諗下你個腦啦
我咪講過囉 係冇證據架啦
就係咁殘酷 ,你冇證據,你叫人點樣信你。你覺得法庭會理你 ,覺得國際新聞會理你?
你自己諗下若果唔係呢一場運動,無端端有個人喺facebook度開post話畀人強姦,你會唔會信?
你依家信,係基於對手足嘅信任同埋警察嘅仇恨,而唔係任何嘅證據。 冇人會採納你哋呢啲用情感思考得出嘅結果。
你乜嘢都冇612同星火都唔會批基金畀你啦。

可唔可以試下理性少少思考。 而且上面篇文並冇詳細咁指出乜嘢性侵。
隔離post講到雞姦咁嚴重 ,我真係好難相信。
但係你話可能言語嘅性騷擾或者 碰觸摸性器官,呢一啲我就認為係有可能發生。
個page嘅負責人 不如聯絡民間記者會 想去正正經經講一次
[行動]928 民陣雨革五週年集會
https://lih.kg/1598670

推行動post呀
搵人翻譯做英文版本去twitter
屌好撚心痛睇到想喊🥺
如果無比人強逼清洗陰道,就算比多個性侵但最少可以即刻去驗證明到有被強姦fc件事先....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞