[突發]新屋嶺性侵事件曝光

1743 回覆
3350 Like 48 Dislike
你班黑警不得好死呀
好撚心痛…
墨西哥都俾人燒警署啦
幾時搞新屋嶺
死黑警
強姦犯
屌 如果有真憑實據 班狗死十次都唔夠

今晚已經有手足企出黎
因為如果選擇相信香港人就有道義責任報復
講來講去係港豬怕死
仆街啦 死黑警 幾時清算佢地
鐵證
多鳩餘
差佬捉條女入差館強姦無試過咩?
旺角差館強姦案呀!!

再,我地而家係因為社會體制不公義所以先走出黎改革體制尋求公義
你居然仲想要靠現有社會制度去制裁黑警?未撚訓醒定戇鳩?
而家唔係要收集證據靠制度去懲罰佢地,係要手足們相信呢件事係真,然後行動私了!

痴撚線 手足
其實常理諗

警察 特別係男仕 有一定既暴力傾向 密室冇cctv一定會嚴重私刑 唔小心打死人一定有可能 專登打死都有可能 因為打死佢地都覺得冇後果 因為包庇 如果duk人出去 全個警隊 政府玩撚完
所以唔會比你fc到 集體棄屍 扮家屬 扮死者

對男既 就打 你估對女會點?對住一個咁憎既示威者,係女既,一定唔係打左先。就當性侵初初冇諗住強姦,但你估當刻既情緒唔會差一步就做埋?一個死無恥仆街賤格黑警做左之後,你估其他死黑警唔會做埋一份咩,隨時傳出去叫人加入呀DLLM黑警死全家。

一樣,強姦都唔會比你fc到,都唔會有證據,佢地做完衰野會咁傻留證據?呢個時勢duk強姦人既黑警出黎都對警隊林鄭冇好處。
所以,宜家黑警殺人/強姦者就會冇事。
佢地黑警知,你估得一單咁少?冇一單都至少幾單,一定係事態嚴重。

死黑警話比你地聽,你唔好以為冇後果。你諗得太短視了,宜家呢個上級保你,幾個月/幾年後面目全非,一定有重恰正軌既一日。到時你好采未死,就係你報應既時候。除左受香港人每日憎恨怒視你地,一定會承受惡果,你呢一世未坐監都會比鬼魂纏繞,做衰野一世都唔會好運,下世都係,落地獄清算受盡折磨。
推上國際
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞