[26]再繼續電單車交流(36)

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
咁又唔係非黑即白既
背心短褲都可以出席婚宴
螢光色西裝都可以去喪禮
香港無地方練無地方玩
玩得咁快又會比人放上網
想問啡呤車如果想貼貼紙改色有邊幾間推介
直接買套衫啦

有冇邊間推介
MotoGP都未必有ISLE OF MAN TT咁hardcore
其實嚟嚟去去香港26 youtuber都係得嗰幾個
香港都無人去到呢個水平
https://www.youtube.com/watch?v=lDhYQFUsV8M&t=152s
香港無地方練無地方玩
玩得咁快又會比人放上網
MotoGP都未必有ISLE OF MAN TT咁hardcore

跑街無Buffer 一撞就撞牆撞雜物好傷
身首異處
黎緊考老強,想問下買頂咩頭盔好?1500-2000筆直左右,想要全面個種,shoei或者aria係咪冇可能?

定係如果學車買頂平既好?

或者有冇其他推介?

唔該曬巴打
真係想要呢個價既fullface
Kabuto 都係日本仔
唔太明,姐係冇可能?
想問大家點睇2011年嘅cbr250r ?
新手推唔推薦?
2000-3000大機會d
頭盔X有隻綠色烏龜fullface,2xxx左右。好可愛
sosad,kabuto好唔好?想要涼d既
台灣46係大晒㗎,出咗事新聞都只會播26乜乜乜
陰鳩公
between果日夜晚行蘇花公路仲要落雨,好刺激
成部車連螺絲都衰過人
對得你唔友善嘅都通常四五十歲果啲,老一輩覺得重機=危險,覺得你應該死返去側邊嘅機車道,同埋台灣雖然係電單車大國但暫時充斥咁多上一代人,要改變心態唯一就係等班老野死撚哂知會開放。

揸細cc方便就方便,但明明你跟足規舉都可以界鳩你車(係46唔係26),台灣揸26成日形容佢地啲揸46係四腳嘴臉,揸26唔揸46一係就係等於窮撚,揸大cc就覺得係一係有錢玩意/飛車。有時成日見香港啲26話俾第二條友界真係笑而不語,係台灣俾其他26同線過車根本好正常甚至有時有禮貌我地會專登行側少少俾其他人過先
講起蘇花先仲搞笑,起條蘇花改原意就係想啲人有更安全更穩定嘅道路來往宜蘭花蓮,結果交通部話隧道會令揸26嘅人窒息同呼吸唔暢順,禁哂所有電單車行,啲台仔成日話揸26係二等公民
所以有台仔入去做實驗睇下有冇窒息

依類袋鴨記排檔多唔多 唔想幫襯淘寶
車迷城大把,可以去望下
租車老闆千叮萬囑叫我地唔好行入去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞