[26]再繼續電單車交流(36)

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
z400 車輕、雙缸、有滑式離合、400cc
唔洗諗
正叉
屌啦可能人地咁岩泊係果到。。
靚花 我都跟跟先
條喉係track star 喎
btw 係webike 見過有雙出 呢排出既喉5k 幾

見d 台仔好中意搵d 仿製品
十分一價錢

但我係webike 買過野 配錯螺絲比我

靚車先值得可憐?
可以話你知3部加埋接近10萬
需要時有相有牌簿
信不信由你
我唔知400同300其實揸落大唔大分別
最怕揸慣400,揸返學院車就唔順手
雖然唔知我呢個擔心係咪多餘
仲有我想問
邊到令你覺得好巴閉
不如又拎你部車出黎燒下比你威返次囉屌你老母
拿 唔係話唔值錢就可以燒
但係你3部加埋先10萬都拎出黎講
我1部都10萬啦 有時食飯1個鐘都先泊下骨位

我地係賤民
所以我地抵死
泊骨位一定係貪小便宜
完全係唔抵幫
其實學牌出自己車本身已經係學壞手勢,學車行40kmh已經好快,自己揸行40kmh以上都跟唔到車流

你揸慣咗日常路面,揸返考試路線就會覺得好慢,考嗰陣有機會揸快咗,要知道日常行車同考試所指嘅正確速度係兩回事

真係出車都好,唔好將日常揸車嗰套放落考試道,最好玩還玩,考試還考試。玩就自己車,平時練車用返學院車練,做足動作,咁樣考嗰陣先唔會做錯。

咁當然自己出車都有個好處,就係揸慣架重啲嘅車,到你練車嗰陣就會覺得125cc好輕,打8字好輕鬆,完全人車合一
我地都係想咩方法都試下先上黎問
已經收到大家既意見
咪話左唔關車價事 係你自己提價錢先
講真 自己嘢無啦啦比人毀壞邊個唔心痛
sorry
心情唔好
不過咩方法都試過
唔得就move on算
多謝咁詳細既解答
我未過路試都唔會揸出去住,只會係自己區練車
因為都怕日常揸車習慣影響到考試
唔該晒
所以都係建議你上fb鐵騎館問,你怕真身有popo搞可以開個2nd accound,有建設性嘅提議一定多過呢度。
得罪講句呢度圍威喂,真係幫到你嘅可能性一個都見唔到,仲要踩多你兩腳,咁囉!
唔係人哋提價錢先喎,係件智障劈大山狗會員沙拿講先
大家手足自己人,拗呢啲冇意思,不如諗下有咩方法幫到巴打啦!
要團結,好不好?
咪講佢上山啦,影衰晒
想請教下Cb400ss點睇?會唔會舊得濟難甩?唔該
放就實放到嘅,最好買年份新啲,舊車要有整嘅覺悟
同我一樣,依家決定等下年mt03 or z400
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞