[26]再繼續電單車交流(36)

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
有無人想收我部2015 MT09
4.5皮!!!! 有小量改裝
咁平係因為車身油箱花 比人介過黎 同避震到期 預你幾千去執
我呢部仲要完全唔食油! 渣到21.1/L
利申 想換車先賣
個尾箱高到咁 想拎野都幾煩
你租邊間,比唔比租1000cc跑車
http://www.springrent.com/index2.php

我租呢間,冇跑車租
你嘅做法係google map拉去台灣,再search重機租賃逐間搵,搵到就用line問咁樣
我嘅做法
大街車真係完全唔值錢
嘩 仲平過我買03新車
可惜我揸唔掂
報左A1 天光道嗰間。月尾筆試。有冇師兄指點。
咁鬼 有無圖?浸完鹹水個架呀?
剛合格想買架平平地二手玩下
有無d車行啱新手行下?
雖然應該會上28car執架玩下
有問題請教
我入esso可以行到30km/L, 但唔知點解shell好似食油好多大28.x km/L, 係唔係正常?
forza 300
睇埋路段,天氣,道路情況之類

兩三公里算係誤差範圍
thx , 如果嗰誤差太大會係邊度出問題?
#請廣傳

香港人俾政府恰到上心口!
「反蒙面法」有機會今日立埋
如果你連三罷公投都唔表態
你 註定輸一世!

公投截止日期:10月11日中午12點

The Government treat all HongKongers as nothing and they also want to pass the anti-mask law to tackle protesters.
It is time for us to speak up! Let’s give your opinion on performing general strike.

Deadline: 11 Oct 2019 1200 HKT

公投傳送門:http://bit.ly/2nWkSyo
hyperpro避震套裝 $5XXX
light tech led燈$1XXX
grille 水箱網(成部高達咁)
利申:買餸車 只行30000
我都係中招買番黎先睇到MIC, 上網買費事煩退。
V power 溝左水
唔會掛,冇錢入vpower, 入普通油
請問係咩型號?
Asagi 3/4開面
台仔group見到
正常
行市區停得燈位會多,開開停停會用多左油。
行長途就可以行多啲。
新鮮滾熱辣,啱天光道pass
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞