[26]再繼續電單車交流(36)

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
有普通勞工手套 建議自己買對
好似係大欖個邊派左係咪好多學牌都唔掛學
其實買車邊忽貴,你肯俾利息供夠3年嘅話,2千幾3千幾一個月就已經出到架新車啦
就算揸46,你想做大頭鬼買架50萬新車,用埋代理啲濕鳩搵笨plan,都係5至6千一個月
26仲要保養同車場都平好多
一定大分別
好揸過學院車好多
msx打八字我挑戰過單手打
窮呀dllm
咁係咪唔出呢架好d
揸慣架125之後又要再適應過學院車
用自己車考咪得
信我唔好用
好撚臭
求其買對勞工手套都好
我想睇真人出鏡 把聲真係好好J
2020 想入佢部藍銀
但唔見代理講會入既
準備學電單車 頭盔用Zeus ZS 811 保護性夠唔夠? 見入門級又幾靚仔 賣緊700

佢架600rr至少都5-60000,睇表板估計係10年尾期車,依家d前期都4-50000,應該貴ninja400少少
我部車到1500轉左右就即刻死,死氣喉排氣果時會唔順,時大時細,比油果時架車會比較震

有冇手足知道係咩事,幾多錢左右??
有冇電單車行介紹??
夠,不過如果你學牌都會學到頭落地,我建議你唔好再學
我係沙田駕駛學院考 都可以用自己車考?
學院都係用Zeus,可放心買。
另外kyt同mt都係唔核突得來價錢親民,可以一戰!
唔怪得會擺骨位 鎖又無車冚又唔落泊低就走
轉速唔穩定都會有好多原因,所以價錢好難估,如果無熟悉既車房既話,建議你拎返代理跟下,或者如果係二手車,問返上一手車主去開邊間整,原因有2個:1. 跟開架車既師傅會比較熟悉架車既習性及問題 & 2. 代理應該會整開你車既牌子或同類型既車種。電單車維修行比較難介紹比你原因係因應個人喜好,希望你早日整返架車
有冇相熟車房介紹?或者有巴打有經驗
Anyway thanks 巴打
有冇巴打可以講下出新車流程, 有咩要注意? 小弟黎緊想出部 msx125
頭盔如果價錢差唔多,
你地會揀modular定full face?
我見佢呢款幾靚仔 心都郁 入風口 擾流版個啲重唔重要?
入門頭盔 講經咩
普遍帶開咩價位?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞