AFK Arena 25號有大update (15)

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
老老柒柒 我未見過高戰力人士出光槍 其實有無用

打campaign個啲見親都無撚用嘅
又見到你
呢戰頹驚 來來去去都係我地玩架啦 歸晒類

新手頹玩左幾日,想問下隊野依家算唔算中上,或者有咩地方可以再好啲,唔該大家
超新手留個名
想問一問幾點問題
1. 暫時我得一隻傳說+女妖 我係唔係應該啪哂所有經驗比佢一隻用?
2. 我見po頭有講唔好升藍裝備 但係我依家得藍同綠裝 咁應該升咩色嘅裝?
3. 其實係咪太少角色 有8000幾石係咪抽哂佢先?定係等佢啲咩神up活動先抽
依家卡咗係4-32唔夠打 求各位大佬指點
on9 up漏咗張圖
唔該哂
個人睇法,淨係玩咗一個星期,如果無玩錯既話

全隊平均升好過單升一隻,例外就係隻野有勁既技,但最盡都唔好差多過10lv
前期升裝我覺得無乜分別,除非真係差少少就過到關,藍裝我最多升到2星,推多幾關出咗新裝升咗果啲又變返肥料
夠石就抽,抽佢老味
女妖值得相差20lv⋯⋯ 161之後
得咁少英,抽卡先
組隊似樣啲都未得
有獅子算過得去

新手想請教下
我依家係用紅圈果五隻 有冇更好既組法

請問個team仲可以點執好?
求指教
我淨係玩咗兩日 所以都好唔齊下
啱啱all in30抽 得一張紫卡 女弓
感謝各位大佬幫手睇
光槍我升白盾果陣食左隻..
女騎 今次更新好似buff咗好多
高爾改老伯
好呀
其實呀伯幾lv先黎料 之前升到120紫+好似流流地咁
巴打你唔係要執team,係要洗經驗

呢隻game只要升5隻,你羊同熊單紫升唔上所以要洗經驗
將其他升到階嘅升上去,你人馬吸血鬼紫+左,等級唔升都升左,你直接升高埋佢地算啦

同埋我唔明點解你比啲經驗其他角色都唔升白盾,佢金左已經可以上140,但你卡佢喺100

Btw,如果係紫粉唔夠記得日日去商店買,每月迷宮最好買埋
卡9-20卡到仆街
想問下9-39可以點打??

第六條匙中
新手留名

想問點樣洗經驗?
成日卡關就無野做到 只有等

講依啲,二三獎都無中過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞