AFK Arena 25號有大update (15)

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
求救
咩手機??
有啦個公會戰輕鬆到一個點
samsung機

呢幾隻點砌陣好
可以用獅子/羊頭+雙斧/女僕/女妖
正常run到你試下同豬m講聲 呢隻驚效率幾快
好 唔該巴打
連續幾隻紫都係霍根 痴撚線
我寧願假紫都唔要用唔著既真紫,嚴重缺肥
都係既 但係好想要多隻女僕
一隻都冇
感覺上你有得羸 要排岩位 你擺果2隻係前排死得啦
「TaiwanWarmPower」今晚(15日)在臉書發文,呼籲民眾一同連署「德國聯邦議會第95643號請願書」 ,支持「請求德國與中華民國(台灣)建立外交關係」,內文中指出迫害人權的中共不應代表民主自由的台灣。小編表示,可參考連署教學影片,2分鐘左右的時間就能完成簽署,如能在10月9日前達成5萬人連署,就有機會將此議題送進德國國會。

#AntiChinazi

Source: https://m.ltn.com.tw/news/world/breakingnews/2916703

連署教學from TW:
https://www.facebook.com/allen.taiwangermany/videos/pcb.2942668175748064/2942643702417178/?type=3&theater

連署link:
https://epetitionen.bundestag.de/petitionen/_2019/_05/_31/Petition_95643.mitzeichnen.html

大家幫下手, 聯台灣抗邪惡強国
啱啱儲夠競技場幣
可以換天使/棺材
暫時有0天使 1紫棺
應該換邊隻好
all in 棺材啦,天使貴d又難升
btw我買禁衛
唔知禁衛定棺材好
得各一紫
屌你老母 垃圾
嘩,好撚偉大,多撚謝你添啦
唔講以為個code係你幫lihkg巴打獨家爭取返黎

駛唔撚駛我地夾錢請撚你食雞翼呀,咁撚偉大

想問下如果咁光女法/光槍手邊隻上金好?
同埋死靈隻坦值唔值得上金?你見我根本冇坦用
末日好似係後期強角黎
法,通用性高於光槍,而且前期無咁食裝
新人入坑打個招呼
中咗隻雷恩, DEBUFF 槍佬, 係咪垃圾
今次event啲課金價有啲貴,不了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞