AFK Arena 25號有大update (15)

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
同求一組code
想問大聖堂扲隻高lv 既去做肥料有無得扲返啲粉同經
因為我而家水晶果5隻仲係一開始果啲咩霍根女火法綠箭,想慳返廿鑽
THX, 好驚一野無晒啲經
「TaiwanWarmPower」今晚(15日)在臉書發文,呼籲民眾一同連署「德國聯邦議會第95643號請願書」 ,支持「請求德國與中華民國(台灣)建立外交關係」,內文中指出迫害人權的中共不應代表民主自由的台灣。小編表示,可參考連署教學影片,2分鐘左右的時間就能完成簽署,如能在10月9日前達成5萬人連署,就有機會將此議題送進德國國會。

#AntiChinazi

Source: https://m.ltn.com.tw/news/world/breakingnews/2916703

連署教學from TW:
https://www.facebook.com/allen.taiwangermany/videos/pcb.2942668175748064/2942643702417178/?type=3&theater

連署link:
https://epetitionen.bundestag.de/petitionen/_2019/_05/_31/Petition_95643.mitzeichnen.html

大家幫下手, 聯台灣抗邪惡強国

仲爭5000咋
留ming
tks巴打
一升輸出又打多幾關!
新手神匣要石唔要獅子係咪好唔抵
唔會,睇自己想玩咩方向。
拎獅子比例百搭,新玩比較好用。
不過你抽石想點用?
神匣唔係聽日完咩
新手邊攞到
個人覺得獅子前期唔勁
要石仲好
唔係仲有兩日咩
夠歐既話都有機
見到巴哈有人話自己一條匙就中
不過這些機會不屬於我
我剩返5格先中
加油
我都差唔多
估計應該連島3車尾燈都見唔到
我無課
而家仲係島1 差6格未開
希望聽日中到
祝你好運
6格真係好尷尬
比8 蚊開埋佢
同你一樣,未上大獎,仲有6格

仲有2日喎,實中一隻,條數係咪咁計?
有冇高手巴打俾d意見?
話得係後期角就唔好升住啦
你試下排陣同升LV 睇下會唔會好少少
e.g.1位放 獅子 2位木盾 3位棺材佬 4位女僕/羅萬 5位女法

利申小弟玩耀光隊,所以排陣都一般般有錯插細力d
有無公會收留
三會收一個
自申留名
我果便大約兩日一轉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞