AFK Arena 25號有大update (15)

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
misevj66yi
60藍石 500鑽 5普券
最新兌換碼
我都嬲嬲地block 左佢算
人地咁好心拎出黎益巴打,成4000 幾鑽。佢自己食完就放出街,佢有加密呀,後面句sorry 囉
咁我想問,加密咗係咪一定安全?
事實一樣會有啲有AC嘅CD ROM攞嚟用。
喺無任何額外條件嘅情況,你用唔用到個CODE同有冇加密根本冇咩大嘅關係,只不過係加快咗呢件事情嘅發展
此外,我已經就呢件事道歉同埋喺巴哈到即時同大家分享返有個任用嘅CODE作為補償。
同埋分享CODE嘅巴打作為最大嘅持份者都冇就呢件事出聲,你哋憑咩可以屌落去
柒左就潛啦屌你老母
兌換碼 misevj66yi 500顆鑽石,5張捲,60個藍石
多謝巴打,連登有愛
申咗lihkg4 小然棍id
其實就無咩事 本來無一物 何處惹塵埃

不過人地本身有加密,你解咗密就係無得拗,人地屌唔屌同你啱唔啱就兩件事嚟嘅

見到唔啱嘅事,點解大家唔可以屌呢?你話使唔使追住嚟屌就後話啦
都係講番隻game啦
卡關嗰陣換隻天使有時會有奇效,我正隊係獅子/禁衛/女妖/Nara/羊,
見羊比人秒就換天使,佢加埋Nara起碼拖到對面後排十秒八秒比女妖儲mp,我隻天使仲要得紫+
屌玩左差唔多兩個星期先知迷宮未死曬之前都有得再試
曬左好多水
多謝巴打
仲以為人地用左就用唔到, 點知都有
申請咗
或者你可以暫停禁重新開始,轉位轉到打得過為止
水都冇所謂,反正大把,愈後期愈冇用
lihkg5仲收唔收人呀
依家用緊光法做主
黎緊係咪應該獅子上金先?
之後組 獅子 女妖 羊奶 兔 老頭?
160 lv 爆level 前
獅子 狗頭 + 綠族三寶
3寶係羊奶 老頭 泰坦?
羊奶 兔弓 蝴蝶
阿伯 羊 女騎弓 蝴蝶就睇情況換入去
阿伯一定要升
唔該曬
冇蝴蝶
慢慢儲肥升人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞