AFK Arena 25號有大update (15)

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
狗頭放前排?
如果對面係魔法坦就切到佢阿媽都唔認得
相反比魔法集火就好易收皮
用坦既角度就無末日同光盾全面,單隻比較難用
要發揮得好要隊友配合
例如羊女天使控住後排堆法師先有發揮空間

新手黎講門檻高,角色相當食裝
綠族三寶全白金再考慮

人權圖
好似係你果隊有齊果D英就成隊加成
利申:未齊過所以唔知
真係即刻過到關

新手上路 想問養邊5隻上去好? 暫時組隊多數用狗頭 兔耳男 精靈 烏龜 羊奶
推到7-28推唔到 係咪選角錯?
btw有無公會收人
即係?
光坦上金、光法/火法、羊男、烏龜、女僕
羊奶定兔耳男?
新手岩岩開始玩 仲有無公會收人呀
我係貓女起手既,係圖10齊咗4隻貓女後綠族就升佢為主,上白前綠族無一隻上金(除咗女弓,新手期我用佢做主攻)。
貓女中期已經係神坦,前提係投放大量資源,優先度僅排女妖(或其他主攻手)。
去到圖22後段開始乏力,主要係當對面法傷多會仆直。不過專武改咗升上20可以閃魔法,大概可以繼續用。
專克物攻高傷角,對面後排係狗頭/女弓,唔太黑仔都唔會點傷。
第一隻的羊男

即係咁?
不過光坦唔夠材料上金
但爬文話羊奶同妖精勁
Support 角,的確係勁。不過你咁前期更需要一隻推得郁圖既攻擊手先
$788得隻光盾邊個會課,屌你仲要單筆儲值,炒撚左整活動嘅人啦
停服個600鑽就叫佛心啦
而家先課係咪趕唔切
女僕係咪一定要配法師先勁
而家主攻係羊頭 好似冇乜用配女僕
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞