[召喚連登神探]荃灣浮屍有屍僵

616 回覆
885 Like 12 Dislike
好容易,要偷運返大陸話咁易,乜你認為香港個border 好森嚴嘅咩?一話係國家嘅人做嘢就即刻通行啦
佢哋正經野冇腦,呢啲嘢佢叻過你同我加埋乘大10倍,仲要依家咁大權力隻手遮天
你要知道呢單野唔係淨係警務處做,係中聯辦跟埋大陸執法人員一齊進行,係屬於整個中共震懾平民嘅策略一部份,同埋依家啲狗做嘢唔會驚有任何風險
佢哋最低級淨係識執行唔會知道自己做緊乜,中層管理人員就知道成個行動係點樣做但係佢哋唔會認為有風險因為有人包庇, 同埋橫掂兩三個月來大家都洗濕個頭
順帶一提係整過body 運出去,唔會劏開先。
但咁做大陸就會上身

而家起馬班狗自己做衰人 表面上
冇證據,咬唔入,同埋大陸不嬲有做開呢啲嘢,美國都知,又如何
有無人解釋下個啲係咪真係死者的家屬?
大陸係香港做呢樣野就係一個引爆點

所以到而家 點干預點出武警都係暗地裏做

除左係邊境靠嚇

佢都唔想直接做醜人
但tg gp係昨日6-8點已經流傳預測訊息
同埋格離Po有手足話死者手機有響,咁屍體好可能浸水唔超過18小時
祝你快啲比人送去新屋嶺比狗調教一下
Yes,暗中進行
927愛丁堡 929銅鑼灣 10.1全民黑衣日

927愛丁堡 929銅鑼灣 10.1全民黑衣日

其實點解係海度搵到屍體會即場有家屬係度???
唔係即場到唔通企定海邊等?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞