[召喚連登神探]荃灣浮屍有屍僵

616 回覆
885 Like 12 Dislike
上網好易搵到屍僵嘅資料

攝氏六度時,屍體需要四十八至六十個小時才會完全僵硬,並在一百六十八個小時後才會完全消失。

攝氏二十四度時,屍體在五個小時便會完全僵硬,並在十六個小時後消失。

攝氏三十七度時,只要三個小時屍體即完全僵硬,並於六個小時後消失。

大家可唔可以用現有嘅資料,例如
- 死者嘅鞋,再搵下各大媒體影被捕義士時嘅穿著
- 追查可疑車牌
- 死者會唔會係前幾日發夢俾狗咬嘅手足

人係死左,但絕對唔可以令佢地死得不明不白
點解咁講?
屌你on9我有咩饅頭食呀
有利益先叫人血饅頭,為義士追查真相有條撚利益呀?
你想呢啲野一直發生落去?
你係柒定on9?
你個腦係裝呢樣野唔代表人地都係裝呢樣
依家人人都想搵到源頭真相
真係得你先咁講
多謝假膠推post
樓主唔好理D 三毛 直接無視就得

當初831 D 討論post 都好多人叫唔好討論落去

愈大鑊既野佢地愈想撳住
好堅吓。高登話昨日已有人預言會有浮屍。
屌你喇 分化撚, 走喇 DLLM
做咩唔想人查?
呢單同之前唔同 今次早一日就見到啲狗做野
你諗下 呢排咁多人死 有無家屬路祭
你地係咁覆佢

樓主認真野就冇人討論

直接block 啦
[行動]屌完612基金可唔可以入嚟傾下行動? 內含文宣&行動建議
https://lih.kg/1591141

借地
樓主唔洗理個條on9
佢講野冇point
你唔好咁撚柒啦屌
追查第一步實係由鍵盤開始架啦
好過你連真相都唔想人搵
( Show Blocked User - 大根妹 )
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞