[召喚連登神探]荃灣浮屍有屍僵

616 回覆
885 Like 12 Dislike
已block
知情狗依家驚到瀨屎
遲早被清算
已經引到你注意

個post 已經失焦

佢好成功 成個post 80%都係屌佢

討論案件20%都冇

樓上post 圖都冇乜人理
禁佢個id到然後有邊有個block嘅sign 禁落去
Do you really have no more important thing to do ?????

Do you truly think others should focus on this incidence RIGHT NOW ?

There are lots of IMPORTANT tasks to do. Is that right?
仲要而家三毛D 風向都係唔想人討論

同831個晚一樣

我更加唔想係真
最重要係車已經check左係狗車
香港做法醫係咪班狗自己人黎
有大根妹做認證 即係單野有可疑喇
we are not 毅進仔
we can focus on several things at once
no worries
Excatly,死左先落海係唔會入水,反而內出血會吐血
一個人死左,仲要死得不明不白,而且唔止一單,我地係應該係覺得傷心、恐懼同為死者搵番公義!而你係到諗埋有唔有利,就證明其他人既人命對於你黎講只係利益關係,一啲人性都冇,走啦諗下個個係你屋企人、仔女、朋友,你會點?
Block9哂啲三毛去啦唔好搞爛個post,查案先
如果話接到懷疑自殺案講唔講得通
🖤🏁黑白文宣 channel 🏁🖤
所有文宣版權屬於創作者

收集現有文宣 tune 做白底黑字version,希望方便到大家🙏🖤
https://t.me/blackandwhiteposters
想知內出血 浸左落水幾個鐘

上返水條屍係咪都有機會流血?
所以我話自己去嘗試收集血液樣本

無人理我 只要班狗唔封area 環境 血液樣本

都有可能有幫助 當然希望手足安全情況下進行
咁白既?
推!
神探👍🏻
呢個po搞咩撚野,唔通真係爆撚左搞到d五毛上晒黎?咁更加要查
平時接懷疑自殺案都會出去睇下啦 係個海裏面都會搵蛙人落去睇啦 邊有可能隔咁耐先俾市民報案發現啊
唔好再覆這幾條撚樣,繼續討論吧。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞