[召喚連登神探]荃灣浮屍有屍僵

616 回覆
885 Like 12 Dislike
又係你條渠頭
點呀?大銀幕
如果足協, 球証, 球員都係一伙人呢?
如果足協為左保存名節
你估佢地會犧牲自己定球員呢啲卒仔?
咁鍾意玩膠引人注意
你老母比狗屌啊傻閪
No objection if you have the time and energy to do it.
Do whatever you think can help achieve the mission!

I just learn from other posts saying so much help are needed in different areas !
Push
友台話有家屬衝出來話佢係自殺。仲叫在場人唔好影相。叫在場人比啲尊重屋企人。

先感覺啲家屬好奇怪攞。
講撚左而家係單方面屠殺
暗地裡64呀
正如共產黨都唔撚會認新彊有集中營
又點撚會認暗地裡64大屠殺呀
有少少似
Thanks for your humor.
( Show Blocked User - 大根妹 )
呢條友 唔係鬼都係on9 前排有個手足問噴黑車既擋風玻璃有冇得搞 佢衝岀黎話唔係叫擋風玻璃 係叫大銀幕 轉移晒所有人視線 全世界block柒左佢啦 單機啦你柒頭
https://zh.m.wikipedia.org/zh-hk/尸僵
人類的屍僵現象一般在死亡後3小時-4小時內出現,多數從頜關節的咬肌擴展到頸部、上肢和下肢。24-48小時後自然緩解。
咁你快d食藥 bye
on9 Show blocked user
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞