[召喚連登神探]荃灣浮屍有屍僵

616 回覆
885 Like 12 Dislike
此地不宜狗留, 返狗屋啦
推呀
咁其實棄屍時間跟死亡時間不一定一致。我唔係專家,如果你話係10至28日,有冇方法中間可以揾地方存放一陣?

如果真10至28日,咁點解流血,唔係有巴話會凝固⋯所以又支持返死亡時間較短以及可能天熱所以屍僵會較短時間出現。

另最近發現浮屍都有d應有嘅嘢無左但唔應出現的情況出現。如紅衫姨姨變左骨頭但有眼鏡係身而口罩黑褲剛找到這位青年個口罩飄左咁耐仲載住還是黑警即時戴上以免比人見到
唔撚駛理佢 呢條友可以block得
唔知真心膠定點
又無禮貌講野又廢
早兩日講擋風玻璃又話果個樓主唔識揸車
9唔撚搭8
我頭先睇咗少少live
十一點零發現條屍
十二點鐘就可以搵到家屬去現場 邊有可能咁快?!
除非一早已經知身份

定d家屬係安排既演員?

https://m.mingpao.com/ins/%e6%b8%af%e8%81%9e/article/20190924/s00001/1569302459984/%e8%8d%83%e7%81%a3%e7%94%b7%e5%ad%90%e7%96%91%e9%81%87%e6%ba%ba%e4%ba%a1-%e5%ae%b6%e5%b1%ac-%e4%b8%a6%e9%9d%9e%e3%80%8c%e8%a2%ab%e8%87%aa%e6%ae%ba%e3%80%8d
愈多五毛出嚟阻止人討論,證明愈做得啱,樓主請繼續
呢條殘字撚幫手推po
死左無血到係比較白
有利線索!
今日浮屍案
有人影到死者嘅相
未發脹
慎入
點解大家要理佢理三毛佢就成功轉移討論
你收皮先啦
頭部有瘀痕
雙眼出血
Push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞