F1 2019 新加坡站 討論區 2

783 回覆
1 Like 34 Dislike
我自問都算on9, 估唔到有人仲on9過我
https://youtu.be/LN-YaEEsGHo

精台想點呀……
Gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaay!!
尋晚睇重播喺到諗

垃利係喺Max透過radio抱怨條呔無貨嘅時候先決定叫Vettel入黎,呢招係防止Max換呔後undercut Vettel。而Vettel換呔後喺outlap嘅表現係自己爭取返黎,咁啱嗰圈Leclerc就防守緊Ham進攻,如果喺Max入黎嘅時間叫Leclerc入就變相放走Ham,最後Vettel俾Max undercut埋好可能變成法拉利2-4甚至3-4嘅雙輸局面,反而Vettel入黎防到Max之餘仲做到快圈換黎最理想嘅1-2名,其實車隊無偏袒任何一方,不過呢排大師完全唔似平時嘅大師。

另外仲有一點係,Vettel換完呔出黎過堆慢車好似食生菜咁,Leclerc反而俾堆慢車搞好耐,呢到都睇得出垃利Pit Vettel係戰術正確。
你睇左一個月先 唔岩唔洗join now
Edit 個個又係傻既
其實係拉利屎忽撞棍
Vettel 既outlap令到平治計錯數或者亂左
其實只要跟住入 我覺得咸有機會P2
因為in pit果lap lec做49
Ham果lap做到47
但都無選擇pit
比左機會拉利1-2
我本身屋企有now,係寬頻送嘅

我而家喺now個網用138買咗fox+

係咪隨時停都得同埋想喺電視睇

係咪應該買足一年,拎佢個e andriod駁電視
fox plus可以隨時停
如果你本身有裝now
買fox channel應該唔使138一個月喎
會唔會因為本身唔係正式申請Now

只係用寬頻順便有now,所以138/月?
俾成事KO真係 平時我地笑鳩佢就有份
冇心offense 我地呢度有巴打係出面發緊夢睇唔到車我地都會提句萬事小心
大家互相尊重啦
咪當我流先得㗎
單獨join fox係138一個月
咁佢明知自己唔係世界冠軍料,痴住Benz起碼有constructor's champion同埋啲人起碼記得佢呀。呢啲先叫醒目
咁又係
咁我都覺得佢如果一開始靜靜地無咁多聲出更加好
勁在肯做啊二
Feed 出電視睇ok?
Dlm
我用now隨身睇都成日斷
無需要尊重popo

COPY JAMES

當人架車係幾靚
不過我捧我冰

05係老麥型啲嘅
識貨
隻角型爆

不過06年架老麥食左屎[/quote]
因為major sponsor

johnny WALKER
屌 前日fox斷線斷到仆街
仲要岩岩最緊張個下斷左
原來唔止我係咁

如果第日香港有F1 TV,可能屌F1 TV算。又有得自己揀onboard 鏡頭又有得睇返晒歷年賽事
有fox sport 無機會
同埋now唔會引入
唉 真心想睇f1 tv pro
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞