F1 2019 新加坡站 討論區 2

783 回覆
1 Like 34 Dislike
一向笑開咸怨婦
叻係咁一樣會笑
覺得當時嘅先radio反映到本身個人諗咩
琴晚魚雷咁樣插落冰人到有無罰?
如果陸仔拍嗰個係頭哥而唔係vettel,會發生乜事呢?
呢場都冇嘅,太心雄想贏,我諗佢事後知左乜事應該ok嘅,反而monza qualifying 就真係鬼鬼地

唔怪得no pod
佢知Vettel outlap快已經可以收聲
佢根本無本錢壓車
只係大家比公公果句影響左
Lec壓車 只會令自己無P1
一壓,佢一慢 咸就可以over cut
Chur幾個圈就得
唯一解釋係拉利知道平治條胎唔掂
所以咁玩
但我覺得意粉佬係想避免比max undercut
點知出黎既成果係咁
依家佢真係好Villeneuve廢老feel
等錢駛就出返來揸啦
你知唔知自己講緊咩
ching 走先,我幫你頂住叻粉
下?我喎...
做乜要走?
叻粉惡過成事
流浮山200叻粉刀手衝梗落黎
等我用康打堵路
一陣成事又罷工
咁我點俾負皮
撚狗咁撚
點解啲人話睇完netfilx會唔吹捧lec?
明明我睇完淨係記得威記好廢
屌 第一次正評成事
呢句真心霸氣
下一秒叻粉黎到 就霸氣盡失
依招我都係跟梁勁廢學嘢
同意,講真拉利條數邊會計得咁準,拉利呀講緊 ... 佢地睇個款都係見 max pit 佢跟 ... 如果係有心做野,redbull 同 merc 的做法應該都係會 double pit ... 我諗最關鍵係 Vettel 個 out lap 快到 out of 大家 expectation ... 個下大家都認為 leclerc 仲有半秒左右的咕臣

講真 leclerc 事後講的都係門面話,話以為 Vettel 未 pit 都講得出 佢地的頭腦根本心水清到爆,不過話分兩頭,冠軍車手就係要有呢種黑暗面 ... Schumacher, Hamilton, Vettel, Alonso之前全部都有負面野

另一邊 bottas 真係多鳩餘 ... 咁的心態仲話自己今年會黎料 ...
公公硬得三秒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞