F1 2019 新加坡站 討論區 2

783 回覆
1 Like 34 Dislike
Spa 都可以話VET有幫 即使係佢tyre manage得差要早pit 先lose out podium

Monza 叻自己一架頂兩架平冶 都話VET有份幫就過份左
不嬲如果要早pit就會換最硬個款出黎再睇情況架喇
佢自己spin唔好講到靠佢先贏
如果要咁講 調返轉佢唔spin 叻唔洗咁大壓力啦個場
如果呢啲野要拗 拗到出年
老MK唔係浪得虛名
其實要拗仲可以攞埋叻叻係monza頂住vettel唔比佢做Q3第二轉嚟講添
第二轉有叻個tow分分鐘頭位係vettel
咁成個故事又會好唔同
呢啲冇得講嘅
不過越嚟越覺得叻叻係個偽君子囉
WCC
平治 527
拉利 394
大牛 289

WDC
咸神 296
公公 231
叻叻 200
Max 200
Vet 194

剩6站
平治安全駕駛場場4,5已經夠贏
所以黎緊重點都係睇 Red War
阿邦暫時都未到前5水準,不過始終太新可以比多d時間

btw,kvyat回復魚雷本色
Q3 叻有錯既話就係錯在要貪其他隊tow佢先tow VET 到到pit叫佢overtake VET比tow VET已經太遲
咁唔係頂住VET唔比佢Q3做第二轉
事後VET都有屌鬼話點解LEC冇跟plan行先

如果Qualifying VET有tow 應該可以pole
race lead冇壓追上可能唔會早spin
但whatever happened has happened
無需要貶低LEC 幫垃利爭返home win既努力
想有廠出vet今場1/43模型 有埋後面個mon 有就正
其實vettel pit完之後過果d車 我都覺得佢今場真係返黎
過魚雷定加c利果下真係夠膽
可以自己整

爭小三好睇了
果下好狼
好驚佢炒/撞爛嘢
果下真係用生命硬接
撞一撞真係咩都無
公公都唔穩
平治明顯無哂優勢
拉利同佢地現時睇無64都55

Ham 就真係食住花生睇戲
叻叻話佢如果有個小保子係側邊
做咗世界冠軍啦
可惜係廢圖
魚雷果下無罰咩?
果下有問題wor
kimi同班PIT crew都好撚嬲
呢個鬼仔抽阿公主抽到乾晒
唔得囉,唔係咸果皮
今年咸有邊場要公公幫
叻係勁 係努力
不過個閪格越嚟越似咸狗
之前成個kawhi leonard咁
reddit有post話ham9整跌爛左fans部iphone 之後佢係果部iphone簽名同埋寫對唔住
係呀,寫左好多野,
簽埋名
咸都係唔錯,係有鍾意showoff
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞