F1 2019 新加坡站 討論區 2

783 回覆
1 Like 34 Dislike
睇恩撚FB幾好笑
成班係道話叻叻係被TO讓vettel完
真係笑撚死我
show off & making easy thing seems damn difficult.
佢係衰怨婦
對 fans 同背後對車隊一定識做人
如果唔係一早變咗大頭
冠軍堡亦都唔洗割禾青
比起Vet對外似係無咁識做
Vet有返態 就唔知垃利點handle 兩位車手
vet以前有冇成日喺radio屌鬼
冇咩印象
其實有既
不過係under meaning叫車隊整走webber囉
對上一次似係 monza 2018 kimi pole - “we speak after?”
比緊賽屌就一定有
問題係點屌
除非你去到咸咁連車隊都知佢9 up
如果唔係下下屌車隊其實真係搵自己黎玩
屌隊友反而無咁大件事
邊到有replay睇?
想睇下圖個outlap
邊會諗到連spa monza 都包唔到Q
但係新加坡可以包Q仲要踢埋火腿落第四
大佬, 垃利架drag car, 新加坡條下壓力track
重要vettel贏呀!!!
呢場真係令人趺晒眼鏡
四萬DQ左😂
睇錯日期😂
今次個aero upgrade 應該work
最緊要係架車啱晒兩位車手揸
特別係vettel
難得有一次唔係負升級
🤦‍♂️

叻: I won't be stupid for Ferrari.

其實engineer係咪應該趁sc啲時候解釋下車隊無意undercut
明顯呢句佢唔係唔妥車隊多過vettel

咁樣搞法 由得叻發脾氣 真係遲早變ham9
返now player loop咗幾次都聽到恩撚講”簽撚咗約”
係咪我聽錯
大屍今日真係冇錯到
Vet食撚咗春藥out lap谷到行一行
大屍唯一錯就係計唔到呢個outlap誇張到會undercut埋

睇lec個eningeer叫佢push as much as u can就知
Alfa比我冰大兩大就淆哂底
做咩事?
個個諗住比面冰人TO佢之前都講咋廢話先
結果冰人聽唔明屌返車隊轉頭
10月1日 全港路祭習近平
https://lih.kg/1588351
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞