不分化,堅持落去就會贏,五點建議

1522 回覆
3209 Like 12 Dislike
不分化,不割蓆,不篤灰
push
大家撐住呀
我知係到留意見好快沉底
但對於冇主動出手既藍絲
我地都不宜主動出手
佢做咩 我地做咩

同埋傳媒唔係有共識唔搞啦咩
會引起其他傳媒既反感
同埋再屌黑警阻礙拍攝都冇得咁理直氣壯
雙方都要聽意見 做法不完美但可改善
唔用黎直接攻擊popo的話,其實已經睇慣
Pish
前線做完野 上返黎講返今日咩事好重要
有啲真係純mon post無睇live/落場既唔會知果時形勢
跟唔到咁貼

好似上次美領 好多和理非都係返到黎睇post先知下面發生咩事點解無啦啦咁tense

希望勇武可以繼續上黎講返
大家明左個原因既會好好多
大力推 香港人加油
不割席不分化齊上齊落
Push
其實好多隻集會根本唔洗申請不反都係合法
俄羅斯式網路分化及混亂運動焦點嘅常用句子:

遊行無用,靜坐無用, 連儂牆無用,佔路無用,衝擊無用,勇武無用。

遊行人數減少,勇武令支持者退卻,靜坐好無聊,連儂牆好膠,食飯聽到好多反對聲音,民意開始逆轉。

好攰,好悶,好煩,好想死。

遊行唔夠激進,激進會入獄抵死,嗌口號係今天我,請願信係打飛機,絕食係自殘,出聲名係嘴炮,街站係柒,演講係無人理,街頭衝突係犯法,射laser係襲擊,圍毆冒警係襲擊,掉嘢係襲擊,撬磚係襲擊。

烈士有安家費,立法會死士全部都有絕症,得閒衝擊嘅都係無業人士,班細路仔一定係畀人利用,基督徒唔應該插手政治,一定係成班失敗人士先會想攬抄。

香港冇救,做任何嘢都係on9,大多數香港人唔buy你個套,你喺少數,你想做嘅已經做過而且冇用,唔好再發夢。

暫緩已經讓咗步,壽終正寢已經讓咗步,警隊已經開始內鬨,親中派政客已經開始內鬨,習派江派已經開始內鬨。

有消息指,有消息指,有消息指。

香港人係善忘,香港人係膚淺,香港人係自私,香港人係幼稚,香港人係廢,深圳上海已經超越香港,北京已經唔需要香港。

撤回條例冇可能,雙普選北京唔會畀,外國登報會激嬲中共,提港獨會激嬲中共,好驚中共,好驚解放軍。

雙普選冇可能,港獨冇可能;搵外國嘅話人哋唔會理你,搵台藏合作亦都係人哋唔會理你;講願景就話你無條件,講條件就話你無計劃,講計劃就話你無願景;去外國避難就話你出賣手足,留港就話你弱智,文宣就話你聲明黨,入獄就話你抵死,起義話你有勇無謀,計劃話你有謀無勇,做任何嘢就睇唔到,或者行得太前,或者已經被香港人忘記,或者冇用。

要返工不了,好多人不了,好少人不了,天氣熱不了,落雨不了,天氣凍不了,冇錢不了,有錢不了。

精人出口,笨人出手。

窮撚生仔有害,有錢佬生仔都有害,中國人移民生成竇唔理。

老人家係廢老,中年人係廢中,年輕人係廢青,總之成個香港都廢。

快啲移民,香港冇救,留喺到係低能,好嚮往外國,人哋有樓你冇,人哋有錢你冇,快啲移民。
前線做任何決定都支持!
你話我盲撐都係咁話

不分化,不割席,不篤灰
up
929見
Btw Be Humble Arrr
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞