不分化,堅持落去就會贏,五點建議

1522 回覆
3209 Like 12 Dislike
正評畀你個標題先
同意樓主嘅講法。

作為和理非,我想講一啲近嚟嘅感受。

對於獅鳥,其實和理非唔係太過反感,畢竟大家都忍咗三個月,對方嘅行徑愈來愈過份,到而家大家終於忍無可忍,多謝勇武派挺身而出,向政府示範咗乜嘢叫做「止暴制亂」,亦都見到有成效,班鄉黑藍屍都已經冇以前咁放肆,因為佢哋估唔到會迫到我哋作出自衛還擊,令到佢哋有所顧忌。

不過而家我哋呢個運動已經推到去國際層面,演變成全球反赤納粹,反中國人運動。亦因為係咁,我哋係要稍為顧及國際輿論嘅反應,所以獅鳥一定要「點到即止」,同埋一定唔可以喺冇原因嘅情況之下作出獅鳥嘅行為,因為我哋唔可以,亦應該,將自己嘅水平拉低到同對方一樣,希望前線留意一下。同埋雖然大家唔會介意你哋打狗,但係千祈「唔好」攪佢哋枝槍,呢個係大忌,切記!
香港人加油!
agger
和理非又好,勇武都好,最緊要嘅係乜嘢?係堅持呀
唔好blk 五毛呢個point 重要
好post
勇武無限量支持和理非
雖然有時你地係唔明我地
但有你地係背後backup 真係好撚有安全感
係「唔」應該
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞