[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(19) 遊戲到樽頸位了嗎?

491 回覆
7 Like 1 Dislike
又搞埋d on9更新
鳳凰 武僧
發現多咗人玩
有無clan收兩個人,個clan其他人 棄晒坑
#299LJCYJ
有冇公會收人
幾年後又download番玩
#299LJCYJ
打到燥
玩mega knight就match 電池炮大皮卡
玩氣球就match野豬
好啦玩野豬就match建築mega knight打走我隻豬
我岩岩回鍋 5400盃 有無部落收人 好耐無玩 成日輸
#299LJCYJ
贏幾場就俾系統針對傻閪驚
新更新 on撚9 要打正賽先出箱
咪係 本身剩係同fd玩2v2 而家無晒箱
而家連天梯都無得用自己deck
全部都係11lv 我唔知啲卡升嚟做乜撚屌佢老母
街場2打2, 1打1都係11lv on撚9
仲有冇人玩 想入會換咭
新手而家加入難唔難追返進度
其實冇話分有咩進度
滿等之後都係睇你技術
但要捱過新手未滿級時期
要追等級 都係睇你捨唔捨得課pass
勤唔勤力打哂堆活動,公會戰 同你能力所限嘅天梯獎勵

不過自從佢改完張pass 之後
又貴(以前38蚊 而家好似分左兩個價錢)
送嘅野又唔抵(對比未改之前)
無論facebook twitter reddit 定utube 都勁多人負皮

呢隻驚 一套完整滿級卡組先係開始
但下個月 好似有消息話會將上限等級再提高到15(比人屌嘅第二個原因)
始終只有同等級對決先係公平對決
有等差之下打 好多對應手法 都會好大分別
棄左game幾年,啱啱down返嚟玩,由3000幾杯打到5000幾杯,好似開始樽頸位,有冇啲咩攻略打法可以分享
想提升實力 可以參考下呢篇巴哈舊攻略
https://m.gamer.com.tw/forum/C.php?

至於牌組 可以去api抄下功課
睇下邊一套毒瘤牌組你鐘意用 (多人用又勝率高)
(不過毒瘤牌組會跟版本而變 下一次平衡更新就未必係呢堆卡組勁)
https://royaleapi.com/decks/popular

所以投資岩牌組都好重要
追唔上等級 係普遍新手遇到嘅問題
等級夠 就自然上到分
建議打多啲10石挑戰 練下手就ok
同等級情況下 感受下咩叫比人技術壓制
新手玩野豬牌組實冇死
長期都只係僅次meta
而家仲有冇啲悠閒會入
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞