[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(19) 遊戲到樽頸位了嗎?

491 回覆
7 Like 1 Dislike
繼續玩啦, 玩到樽頸先討論到
依家meta真心鳩
張新卡屌打我2.6豬 以前對面放大嘢可以速攻另一邊 依家對面放完仲有水守...
仲有無人玩緊??
同女朋友新開左個clan 歡迎勇武 和理非加入吹水
https://link.clashroyale.com/invite/clan/cnt?tag=Y229VLLR&token=69emgp66&platform=iOS
香港人.反抗
On
開服玩到依家
比騰訊收購後都繼續玩
DLLM
依家D平衡根本亂鳩咁來
飛斧
暗夜女巫
普通女巫
越改越強
已經想退坑
更新完個party mode 之後二打二唔知做乜9打親對家都高一至兩個lv
之前跑佢個主題quest輕鬆打都上到
而家要拎一個城仲辛苦過要贏

再睇啲deck轉變細到喊
屋仔完全廢咗咁
deck 邊會有分 幾多分幾多分
只要砌得合理 砌得正常就夠

不過坦白同你講
而家個天梯未打到上5000分
都係新手既階段

唔係想串
不過4000分前果d 對手根本唔勁 同魚腩冇分別
仲要有機會係bot 黎
除非你咁唔好彩 遇到假新手啦

以你套deck 既lv 黎講
應該夠上到4000分
只不過lv 越高 就越簡單越輕鬆打到上去咁解

叫你玩到樽頸
姐係叫你玩到天梯場場平均lv都會比人壓lv
甚至比人壓兩級 三級

如果咁都贏到
咁就證明你有技術 觀念 +套deck 真係勁
所以 打左上去先再講啦
女巫真係改到太勁
你覺得廢左就廢左la
但使用率keep 住升
用狗球打到想喊
飛斧女巫....
而家討論係佢係咪廢左, 唔係邊個夠做
你確定係廢左?以家witch everywhere...
勁左好撚多
+220% wo
講緊係三倍有多
單次攻擊高傷過火槍
仲未計骨仔既輸出
夠dps打坦有骨仔distract近攻單位有對空
根本全能
係...見到一定大電炸左先 清唔到多數都gg
而家個個帶毒/大電
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞