[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(19) 遊戲到樽頸位了嗎?

491 回覆
7 Like 1 Dislike

屌你老母After Effect公會-成員牙蟲村
部落簡介掛撚完五大訴求popo禁入
想入黃公會玩下,個頭收完轉頭就踢
你咩公會咁巴閉當自己HR見工?
定黑警放蛇?

玩隻過氣gmae都受氣。
歡迎after effect成員上黎對質
收左人,轉頭即踢
喂你最少都比個理由解釋,最基本禮貌都冇
定係你哋係黑警圍爐唔識得尊重人?

另外如果你係嫌棄人哋杯數低
咁你喺部落簡介寫明最低要求囉
同埋咪撚掛五大訴求扮黃搵同路人
黃店蝕住做都唔會嫌同路人冇錢
我真係睇唔明你係搵緊杯數高嘅人定係搵緊同路人

公會 After Effect :極力不推薦

我唔覺得而家咁嘅香港形勢可以講到清幽
你入到黎又唔表明立場
成個中立撚咁樣
我哋成班黃到發黑 立場唔夠堅定唔該拜拜

咁鍾意環境清幽去大陸clan啦
遊戲環境同埋香港環境混埋一齊講係咩玩法?

申請入會嗰陣我已經講光時表明立場
唔知你係睇唔到定點樣
環境清幽係講緊唔會有大陸狗入嚟亂屌
點解你唔問清楚比我解釋呢?

我之前個公會係開放式公會
經常有大陸人入嚟搗亂
我次次都屌到佢哋走
你哋工會要審批唔會放大陸人入嚟踩香港人
我先用清幽形容

最後如果你真係所謂黃到金
就唔好玩呢啲中資背景遊戲
佢打光復香港
你其實應該要回應返時代革命先岩

大家都係同路人
今次就咁算啦
唔好內訌 唔好罵戰
會友鏢局

招募熱血鏢頭
主會 分號 叁號 - 5600盃
肆號 - 休閑分會

歡迎好戰、長期刷Challenge、
且挑戰達12勝或以上之玩家
共同為ClanWar而戰

以禮待人 無禮即踢

最衰係佢串過馬撚呢
遊戲覆少句口號就係中立撚立場唔堅定?
咁日日係game 入面loop口號得啦。
當自己大台個個要跟你個套?

公會After effect cap埋圖放証明上黎仲好
我申請入會打「光時」表明立場
入會已經好有禮貌講左句「感謝批核通過」
我有講見到(認同)部落介簡先入黎
仲要試探考核?洗唔洗寫埋藍黃CV?

我知係黃屌黃無意思,不過黃到咁串真心呆左
唔岩你心意就秒踢,同藍絲有咩分別
不過算啦我都唔會再apply呢啲尊貴公會

我宣布公會After effect 最黃
打字Loop口號最齊最快
黃金手足係騰訊遊戲又贏一著
Local top 10公會招人

Clash it Easy
- 招PB 6000+
- 12勝

Clash it Easy #2
- 招5000+

有意可直接申請,或可於部落description tg/line 聯絡

祝大家盃數高陞
想問下$158 4週年包抵唔抵買....?好耐都無送石包啦..
不過咁多石都唔知有咩用...
利申有23XX石(好耐之前D新手包)+無買VIP
而家啲Offer全部都唔抵月pass好過
會友鏢局

招募熱血鏢頭
主會 分號 叁號 - 5600盃
肆號 - 休閑分會

歡迎好戰、長期刷Challenge、
且挑戰達12勝或以上之玩家
共同為ClanWar而戰

以禮待人 無禮即踢
前兩日回鍋 由3800升到4600盃 有冇真香港公會收下小弟 一齊熱鬥玩
好耐之前聽人講課金無石會好唔抵
香港第3好威威既After Effect 公會諗到點回應未?
駁唔到縮番入老母個西?
你唔認為香港形勢清幽?驗左眼未?
唔岩聽就不問理由秒踢,哇你真係惡過撕紙狗
咁撚串你地上黎講下自己幾黃啦
係隻騰訊持股GAME LOOP下口號就黃啊

------------
事件整合:
換公會見到After Effect簡介寫5大訴求於是申請加入
申請時打左「香港人,光時」表明係黃
入公會後我感謝評審手足放我入去
After Effect牙蟲村隔左唔知幾耐係公會頻打「光復香港」
我唔知佢期望我接「時代革命」所以無應
結果比人秒踢解釋機會都無

上連登要求交代佢就話因為我講左句「遊戲環境清幽重要」
佢唔認為「香港形勢清幽」
但我個句意思係呢個公會要審核唔會放大陸人亂入踩香港人
最後After Effect無人上黎交代

香港咁多公會我真心不推薦After Effect
係game loop口號就當自己深黃扮大台真係不了
收得人你要踢都應該比對方有解釋機會
連咁基本社會常識都無應該無番過工
秒踢惡撚到,我無見過真香港人咁串囉
成件事同撕紙藍絲無分別
------------
After Effect成員有上連登歡迎回應
介紹下你地公會係唔係咁撚串咁有後台
黃到發黑回應下 #292
唔需叫你手足巴打啊,高攀唔起
#284,二會
因為以前課金無石真係唔抵
但而家有通行證
打活動無限復活唔洗用石

而打100石 唔係pro player唔係勁
同dum 錢落咸水海冇分別
而家石唯一用處就真係得返全球聯賽開箱
同埋得閒玩新deck刷下10石

而家大部份人課其他offer
都只係為左表情同追進度
睇你地都係互相誤會多
批你入會個個人
未必會完整報告返你入會時打既句子
所以你打乜, 可能得批你個人知

牙蟲村無記錯係AE正副會長咁
負責管人
所以先覆檢你

不過睇你地對話
你入會時間最少都大過10分鐘
你又無可能長期都online
佢又無頭無尾忽然彈句"光復香港"
比我都唔知係要自己接"時代革命"

跟住你又唔知做咩回句"環境清幽"
AE個邊可能又覺得你唔係黃

btw
香港頭十公會係簡介會表明五大訴求
真係唔多
原諒佢地啦

利申 因為其他原因都比佢地踢過

已經極限了,上到5000分個個主堡11/12lv,兵又高我2/3lv,已經唔係技術可以解決到
輕鬆玩公會招人
- 招5000 +
- 定時打clan war + 捐卡就得

直接search HKTrollers join就得
推一推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞