[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(19) 遊戲到樽頸位了嗎?

491 回覆
7 Like 1 Dislike

收人打clan war
5000+
本身個帳號唔見左,有冇巴打退坑放帳? 想收返個
會友鏢局

招募熱血鏢頭
主會 分號 叁號 - 5600盃

歡迎好戰、長期刷Challenge、
且挑戰達12勝或以上之玩家
共同為ClanWar而戰

以禮待人 無禮即踢
推一推
https://link.clashroyale.com/invite/clan/en?tag=2PG0UUY&token=er9j96mb&platform=iOS

公會招人, 就算唔係老手都ok
新部戰強調參與率, 所以我地重視紀律多過Lv
希望多啲香港人一齊玩
Clan War 2.0 come come
你好,我係新手岩岩玩
請問仲有位可以加入嗎?
同請問有無tg群可以加入討論下 因為新手唔太識, 麻煩哂
有位呀, 你幾多盃左右?
想入既我可以調低啲比你

我地有whatsall 群, 有問題可以問
我得600盃左右 我想加入啊師兄 麻煩哂
whatsall群?
我依家調比你入左來再講
叫咩名
分會有位
Local top 10公會招人

Clash it Easy
- 招PB 6000+
- 12勝

Clash it Easy #2
- 招5000+

有意可直接申請,或可於部落description tg/line 聯絡
招輕鬆玩會員 BeOk: ) 個名中間無空格
一齊玩啦~~~
喺米改過matching program, 我見個個都比上季少咗1000+
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞