[網球] ATP及WTA討論區 (25)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
唔會。梅總會一統天下
Paris R1就...
好期待迪米攞
變返好似17 atp final贏左之後咁
比時間自己抖然後係ATP final屠殺big3姐,呃我唔到既
Kenin瘋狂自爆
一場波USD$305k可能對佢嚟講太刺激
相信已經去咗瘋狂開P/hangover緊
佢男友係有錢仔,感覺佢唔係好有incentive打波
兩set都serving for set失敗
一領先就df
halep食蛋
屎屎0-5.......
to be fair k娃今年係有明顯進步嘅
你睇吓佢Miami決賽之前幾場啲波幾勁,對拉贏哂對面
鬥心又強咗好多,之前笑佢石屎腳,而家都好肯追波啦
睇過WTA官方訪問問佢贏波三個要訣係乜,佢話三個都係fight,上年聽到實笑鳩佢今年我覺得佢真係實行到
痴線,p娃呢d剩係識premier虐菜既球手竟然可以排到第2
to be fair p娃今年係有明顯進步嘅
你睇吓佢Miami決賽之前幾場啲波幾勁,對拉贏哂對面
鬥心又強咗好多,之前笑佢石屎腳,而家都好肯追波啦
睇過WTA官方訪問問佢贏波三個要訣係乜,佢話三個都係fight,上年聽到實笑鳩佢今年我覺得佢真係實行到
復仇祖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞