[網球] ATP及WTA討論區 (25)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
potapova 4連DF
tank都唔好咁過份啦職業球員
Kalinskaya上top 100
AO應該大機會直入main draw啦
終於多個靚女睇吓
為70分打個250,梅總真係好想贏個家鄉杯
刷連入final數
佢年頭嗰陣同Monfils打幾個game已經扯哂蝦
而家個個星期打五場都仲發發聲
究竟啪咗啲咩
我都冇諗過佢會咁顛
2017嗰陣細佬連chur Miami, Madrid, Rome三個決賽已經覺得痴撚線
點知而家梅總仲屈
俄佬食藥真係唔出奇
係完全痴線 就咁對拉底線係差唔多輸鳩梗
其實換咗coach之後表現都好返啲啲
起碼唔會場場十幾個DF幾十個UE先
R1抽到椰絲算佢唔好彩
拿度美網決賽都要出盡九牛二虎之力先五盤險勝
打得好又話人乜乜77難得有個穩穩定定有成績又係度話人拍左d乜
好心啦!難得出左個有成績既梅總威脅big3百花齊放就即刻話人食左乜!老祖老野統治既時候又唔見你地講同一番說話?
講吓笑洗唔洗咁認真
佢對Monfils嗰場我哋話Monfils同Svitolina啪啪啪搞到腳震唔通又真咩
祖fan式被害妄想
樓上巴打可以繼續打飛機
呢個post都係抽下水...唔會反乜反乜
衰自己on9姐,第三set一個volley out左同埋一個smash落網,唔係呢兩分應該3-0直落收工
年頭AO同Djo打第三set已經抽曬筋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞