[網球] ATP及WTA討論區 (25)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
梅爵
兩個game都係40-0 倒輸
對面仲只係個qualifier
仲要係個泥地grinder...
上海啲觀眾同line judge 都幾劣下
啲ball kids今場有幾個成日走多左

Sakkari原來打扮吓都ok
平時球場look個身形成個菲利咁
點解兜哥無參加上海賽既?有傷?
梨花盃day3已退

可能準備婚禮
唔知會唔會請老野同祖呢?
老野就一定啦...佢地兩個好frd
祖都應該比面會請嘅

Btw 我祖keep year end no1e
兜應該會打巴黎啦
仲未拎過...點都會養傷打嘅
Atp/wta 唔同nba喎
人地本土賽賣比全世界但為大陸而去奶肉酸好多
網球世界巡迴其實睇天氣因素多...所以年尾一係室內一係亞洲
亞洲一定係中日韓或者之前星加坡大城市...大陸勝在乜7都夠平wta本身又少人睇啲但球員人工又唔係低啲...我估應該係貪物價平居多

不過我覺得最唔公平係啲低ranked大陸球手可以WC入
我知大家都係人仔
我意思係NBA自己美國本土比賽係美國發生都要就中共肉酸好多
WTA為多D錢奶就好明顯啦...都肉酸架
如果老嘢出聲,你睇下羅揸班上海fans會唔會發晒癲?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞