[網球] ATP及WTA討論區 (25)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
輕輕鬆鬆
梅總第二個1000
2-3...
又燈
DF
細佬連續兩球自爆送左1set比梅總
梅總真係勢不可擋,會唔會贏埋ATP final
兜蓑好傷仲有得打
我最期待係2020 olympic
big3而家唔再屈晒有新big4隨時大爆發打低佢地
梅總真係勢不可擋,會唔會贏埋ATP final
好傷仲有得打
我最期待係2020 olympic
big3而家唔再屈晒有新big4隨時大爆發打低佢地
梅總真係有一種接班的味道
最緊要唔好傷
其實梅總已經超越一班所謂next generations
同意…個form下年成個season仲有無真係未知之數
但佢技術陣面今年係睇到keep住進步

serving for champ了
梅總再練紮實D, 體能好少少根本已經嬴晒BIG3以外既人,睇下屎屎好似都紮實左, 俾D時間next gen
下年梅總一定有大滿貫
呢個真。依家佢太單薄。屎屎的確紮實不少不過都輸梅總
比起年頭已經紮實左...咁瘦都可以咁好力水
加上技術真係睇住成年keep住進步

細佬屎添追到big3個陣都係靠練好體能同power
但細佬衰心理 屎添泥地season已經係到99下
係北京karen玩自爆先執到(不過佢個場屎添mentality都夠強)
梅總要操下盤啦,睇咁耐波個個球手都會慢慢紮實,係祖食素睇落仲瘦左咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞