[網球] ATP及WTA討論區 (25)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike

個女主持都笑鳩廢老成日大好形勢輸返轉頭
其實成班好似大陸綜藝咁比反應都幾好笑
又唔係既 。團體比賽氣氛一定肉緊熱血d啦!
等睇兜哥陣間sm大王
其實一直唔明打利華盃打黎做乜
$$$
賽事獎金有幾多?
each member of the winning team gets $250,000 in prize money
Lm
無辦法 好多呢啲比賽都係咁樣分隊
通常係一隊dominate幾年先 然後會風水輪流轉
咁等廢老退先啦
佢擺明有私心想fedal
Sampras, Agassi年代嘅話team world屌打啦

不過我覺得第時應該繼續叫Laver Cup
分team Federer, team nadal
佢地做captain揀人

講起cap
Borg好似隱左形咁
Fedal互coach
兜屎講笑佢都企埋一邊咁
但我見賭博公司有開laver cup 盤喎 開得盤應該唔係假波
琴日痴線佬話有個女觀眾好正想娶佢
仲要收晒音
小明退賽Team worlds 有機會反cup
但唔係永遠,以前Agassi+Samparas+Michael Chang應該可以打到Team Europe收曬皮,00年代都有Roddick+Hewitt呢兩個world number 1撐場

係而家澳洲+美國呢兩個網球強國青黃不接姐
做咩退左 睇唔到fedal
Wrist injury好似
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞