我混入示威者内部两月的真实见闻

576 回覆
51 Like 2026 Dislike
請善用不推文回覆
㩒一㩒隻手仔 唔好再推垃圾po上熱門
on9 文
越南後裔

成日講組織的核心成員,到底係邊個組織
笑左
痴線, 成編文都9作, 又毒品又越南後裔, 創作力量同幻想
咩係菜麵, dry菜+麵? 我響香港住左幾十年都未食過
出街行轉睇香港男人肚腩年輕化已經知咩事啦, 同埋宜家D中學生個個肥屍大隻

香港真係窮都無飯開一早就革命成功啦,
香港人就係輸在就算唔抗爭基本上都衣食無憂呀屌你.
佢個段權威係咪寫緊自己俾中國壓制...
如果真係南亞人(印巴裔)仲可以9up吓
本身香港都無乜越南人
以前d船民送晒去西方國家
風向文,香港班有錢佬. 再唔出黎講你立場,後果就係現在既馬雲同馬化騰.
大佬啊
d中國豬可唔可以唔好咁痴線
乜野十幾蚊菜麵啊
講到香港第三世界國家咁
咪撚回啦呢啲垃圾三毛文,愈多人睇愈多人回,佢就愈多錢收
呢d文作比大陸人睇
仲係個堆未落過黎香港
所以一切要作到符合佢地幻想
了無新意嘅大陸文學⋯民智未開嘅地方,真係有啲恐怖
下面個個唔知真心定假膠 自己打曬疑點出黎 又唔覺得有問題
成世未出過城既鄉下仔
阮民安
大話精;又做假新聞;你當我們這些和理非真的出來遊行嗎?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞