【I/A/PC】夢幻模擬戰(51)已執笠 冇人開post

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
我見佢隨機buff 以為唔係太可靠
我重玩真係唔識sorry
想問玩弓露娜既巴絲,附魔用雙藍定流星好?同埋同時用突擊衫同頭係唔係已經改返個bug?
話說我仲未中奧丁
真係唔想我畢業咁 明明咁易中既野竟然冇中過
附魔各有各好
個bug就改左
挑戰關最後一關點打?
世界毒蛇又點打s?
8大金剛+光輝
冇特別打法喎 最緊要食完佢d法術唔死 呢個純睇你練度 普攻果rd佢會優先打右邊既人 用有天使既去頂
佢吹風果陣搵孭獲龍蝦擋住佢吹既方向 利昂帶定撞人果招踢開佢整多d位
因為佢吹既位係完全隨機 所以有時鐘會穩d
呢關要靠少少運
隻龍蝦如果生出黎係d濕鳩位實死得
我帝國隊要靠用黎明同智將踢波咁踢
只要d奶捱到佢招aoe
慢慢磨死就得
個人認為唔洗
最易打係條蛇
鳩打都S
Ph4 死娜姆 索非亞
PH5 死露娜
霧風 狗 奶騎 由360 萬磨到上 400 萬
380 萬就S左
真輕鬆
諗緊霧風係未要帶招劍刃比佢係雙數階段打遠程輸出
我配技係死鬥 心眼 一閃
無限一閃
我帶大喝氣刃 基本上無限大喝 難度低幾lv
黎明都帶猛撞 其他真係睇運 睇龍蝦出邊到 同埋佢吹風後第一隻出既龍蝦要留第2round先好打死 如果唔係佢會係出風前1round死
冇玩半年, 岩岩重玩返
本身帝黑戰隊..依家想轉做傳說隊
傳說隊核心 : 蘭迪 , 義妹都有喇
最後3塊拼圖唔知係邊個..我有蘭芳, 大公主, 2公主, 小雪梨, 西馬..
我見人話係拉母達..但我好似MISS左好多POOL..想抽都抽唔返,,
你究竟重玩幾左幾多次
隔一兩個post你又出番黎重玩

btw
最後三塊你起碼加番隻奶騎先啦
之後睇情況是但配兩隻

拉姆達之後aoe特化
專屬同兵種加強好多

我之前都帝戰黑
而家玩埋主角傳說
傳說既話 我自己就蘭迪奶騎做膽
拖拉娜大公主同波波呢三隻aoe撚樣
如果濕鳩地型先會換隻拉姆達出黎種樹
原來已經無見你半年
我一開始係玩公主
玩玩下宜家好似乜都齊哂腳咁
你過左65神殿未?
練人就跟住神殿 / 世界Boss 練啦
好耐冇上水
依家有時連驚都唔入,遠古好似打過第一輪冇再打過
世界boss 全s ?
你唔係比狗拉左咩
同啲黑警互屌就試過
唔好彩拉咗入去,會踎48個鐘
咁快又出時空新篇
之前新開既都未打
兵營有咩要升?
今個月簽到獎拎唔足
全部
我見人哋已經升到64,我就啱啱62無耐,又有排刷
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞