【I/A/PC】夢幻模擬戰(51)已執笠 冇人開post

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
有無人棄左坑想玩龍絆 有無興趣換ac

龍絆日四限定(無光劍 )聖火三限定 限定家康摩利 中進度 98lv
有意tg
https://t.me/Fukaseee
櫻用範圍多,好多時打多格先打到人隻補
劍帝就不了,差好多攻,除非神咐魔/恰細路

但斬魔可以比邊個用?剛抽到把
玩陣地 劍帝用時鐘斬魔斬好勁
我只係諗到斬魔可以比霧風一直暴擊
我睇陸版4強個痴線佬都係用斬魔刀
我呢d金牌仔去唔到人地大佬級數
只係用範圍劍打多一格蝦細路
其實我都係
試過上到去金一
配對既對手已經開始睇得出好明顯既分別
練度都唔係同一個層次
斬魔劍係霧風專武
屌, 中左D ON9 BUG
呢2星期開親隊, 等到夠鐘都冇人入隊, 仲以為自己毒到咁可悲
拎第2部機試下搵唔搵到我開果隊, 係真係搵唔到既
你係咪開左只邀請呀
定LV SET錯左
一定係set左1-60
又係我了... 跟大家指示升SR同有限既Ssr裝,時空打到9-3

呢排抽左幾次人多左兩三隻SSR,如果目的係推圖係咪都用返雷丁/25/雪梨/莉亞娜+leon? 同埋leon 六星之後升邊隻好?

Leon 5星夠用啦
利申 Leon 5星
睇你想玩咩啦
白毛配雪梨又幾勁
露娜又得

個方向係要不斷擴充
如雪梨係流星 公主
可以練流星 / 公主 超絕
Leon 係 帝國 戰略
咁可以練 皇帝 / 元帥
但一般都當Leon 係外掛,唔使練佢嘅超絕
反而因爲雪梨會落跑,要揾人幫佢補返果1 Turn 超絕

我覺得你可以停左Leon 碎
刷露娜 25 白毛

25 6星 轉拉娜

露娜5星之後練隻波波,佢同Leon 都一樣可以外掛,係百搭嘅。

傳說你無蘭迪 西格馬 可以唔使諗
聯動傾向PVP 可以唔使諗

之後再算
leon 148/150 了
推圖可以繼續KEEP住用
另外唔知你而家9碎係點分
如果黎明6星左多出黎4碎
睇你會唔會擴大開玩多個陣
見你莉亞娜同25都5星左
唔知你會唔會繼續刷上6星
咁未刷埋佢之後25 白毛 拉娜 囉
6星雷丁唔係Must
我抽到佢5星100 碎 先決定升佢上 6星
隻野到而家都係3星
點都唔想升佢
本身諗住升果5隻推圖所以d碎都係比晒佢地,雷丁都120/150⋯⋯

但25同雷丁腳短... 成日都係靠雪梨同leon... 兩隻是旦一隻比人秒就玩完,所以你見我時空打唔到落去
又係我了... 跟大家指示升SR同有限既Ssr裝,時空打到9-3

呢排抽左幾次人多左兩三隻SSR,如果目的係推圖係咪都用返雷丁/25/雪梨/莉亞娜+leon? 同埋leon 六星之後升邊隻好?

Leon 5星夠用啦
利申 Leon 5星
睇你想玩咩啦
白毛配雪梨又幾勁
露娜又得

個方向係要不斷擴充
如雪梨係流星 公主
可以練流星 / 公主 超絕
Leon 係 帝國 戰略
咁可以練 皇帝 / 元帥
但一般都當Leon 係外掛,唔使練佢嘅超絕
反而因爲雪梨會落跑,要揾人幫佢補返果1 Turn 超絕

我覺得你可以停左Leon 碎
刷露娜 25 白毛

25 6星 轉拉娜

露娜5星之後練隻波波,佢同Leon 都一樣可以外掛,係百搭嘅。

傳說你無蘭迪 西格馬 可以唔使諗
聯動傾向PVP 可以唔使諗

之後再算
leon 148/150 了
咁未刷埋佢之後25 白毛 娜 囉
6星雷丁唔係Must
我抽到佢5星100 碎 先決定升佢上 6星

要露娜先,因為佢帶起拉娜 (公主)
腳短係光輝撚問題
但推圖應該無問題
最多係拎唔到D限回合既成就
你可以考慮下明石BB建議既
睇下想升多邊一隻超絕手行多條路
你驚比人秒未試下25帶槍兵
升爆用送嘅埃甲 埃頭 神翼 比佢
Save Load Chok 到100% 回血
應該夠單挑時空 (係拎唔到3星咁解)
同埋等級上限開放唔係更易咩
你宜家幾多級?
又打緊幾多級嘅時空?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞