【I/A/PC】夢幻模擬戰(51)已執笠 冇人開post

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
Q: 新手點升Rank好?
A: 1體=1經 組隊有折扣 前期建議組隊刷兄貴

屌 啱啱先睇得明呢句
根本就兜到兜唔到發爛炸
一開始句野就唔係疑問句係反問句 已經先入為主有答案去講呢句野出黎
講錯野比人屌就緊架啦 真係第一日上連登咁
認真咩,我覺得係疑問句。
因為見到好多同名,所以有疑惑,然後問就比人屌。
求大神比d意見
其實雷丁坦唔係必須嘅
無奶騎嘅坦就頂到2-3下
有奶騎就頂到好多下
坦你可以用黃毛,唔差嘅,不過我無練
等25 利昂啦
利昂係人權卡
你有聖劍,即係25 變種,其實都唔使追25住
杜奧巴真係風趣幽默
第一個講代打
又講有哂證據,話人地貼埋分喎
帶哂風向
然後人地求證過程當中有疑問
就屌埋人地一份
神邏輯
條link好似你Po架喎
發夢落場切蛋糕都俾人屌啦,
九唔搭八搭咀話係咪代打你唔撚尻佢弱智咩
你呢D先係咩邏輯
巴哈果度都要出一大堆圖
指出有人改埋名 對埋啲分先敢話人代打
呢度求求其其個名有你母親
就合理懷疑人地代打
無份落場 說三道四既肯定贏哂
即係問一句就得罪哂浮空大佬們 得啦 認左呢句吧啦
唔好講咩合理懷疑 咩反問句 好好笑 我當花邊新聞問一句就咁大反應 根本就冇人覺得代打有問題 你睇下呢個post除左浮空城既人有冇咩反應 只係你地係局中先會覺得我果句問句係鬧你地咁
屈到係反問句 邊夠你地玩呀唔識咩係反問可以去google下 我果種問句係是非問句 用左係咪兩個字

https://kknews.cc/zh-hk/education/lvro69.amp 去做下反問練習先啦
霧風 劍帝 約仔 狗 臭雞露娜 sofia 奶騎 黑騎 娜姆 2哈 芙蕾雅
只求s的話 有狗鳩打都得
當事人都無出聲屌
唔明有咩好講落去
護主犬上身咁
平時討論隻驚又唔見你班友咁積極
無代打咪無代打囉
奶媽應該啲裝應該用智力定治療效果?
貼link 做搬運工 = 有立場?
我淨係講左句 「有趣」又有立場?
唔係佢講先我會去巴哈睇?
另外注意返,係九唔搭八搭咀
而唔係九唔搭八搭咀
人地係有問號嘅
Btw 人地唔問
你都唔會講你地啲friend 改名啦
係未?
換個角度講

呢把鎚仔同幽助天賦好夾,係未幽助把專武?

唔通上面果句係反問句?我又有哂答案?
唔通你留言話我弱智,我唔可以屌返你轉頭?
我個人會用治療效果既
附魔就搞生命同智力
巴打
我百幾抽想要隻元帥
點知佢比隻雷丁同義妹x2
奶騎我附左雙紅
pvp帶有時可以打下人
挑戰關好小用到雷丁, 挑戰關果D通常都AOE 大佬黎, 挑戰關係黑毛既世界 有主角陣營易過好多
呢隻驚, 60LV先係開始.....單機過得曬 就到PVP
Thanks
有預感覺得會係咁中皇帝
本身有義妹 第一抽應該係50-60到中元帥
中左都無資源練
既然你都認同佢九唔搭八"問",你都應該睇得出佢問得有哂"立場"啦?

btw,你個類比我真係睇唔明。

係應該“怪唔得咁多人改哂明石乜乜,係咪改左名既都係代打?”

咁樣你會唔會睇得明些少點解人地會嬲?

anyway是但啦, 無謂再因代打嘈。
睇完琴晚D重播大家都知咩料。
sorry一開始唔係浮空城,係翡翠之門。
而家係屌緊你跟本連咩事都唔知就先入為主啊屌

俾人屌一句講聲唔好意思自己左咪算囉
lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞