【I/A/PC】夢幻模擬戰(51)已執笠 冇人開post

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
戶愚呂其實幾好玩
但係變身cd6 得2回合真係好反智
咪話求其問下 你話吸撚係咪得 知你地浮空城好撚fd啦 鬼叫d乜春你母親咁重支那味
新手卡主線12章隻魔龍
冇SSR 可以點過
邊件正到要即刻抽?
唔知頭唔知路其實唔好出聲
夾硬屈人支那做乜尻..
其實我係開SER玩到20LV
而家入番去玩
雪利點拎請問
7日內做任先有 重玩啦
冇ssr既acc都重玩 佢打機玩開地獄難度
你要怪既應該怪果個小霸王改你地浮空系列既名 而唔係怪問果個囉
我ser既人講開呢個話題(唔是我帶風向 唔係我開話題)都係咁樣問 正常人見到個代打小霸王改左個咁既名 然後見到256強咁多人改呢個系列名 有相同疑惑好正常
問一句都好似得罪你地個團咁本來已經有人答左代打小霸王拎個名黎過橋咪當完左個問答

唔關代打事我覺得你老母乜肉又柒又有支那味 歡迎你地成團笑返我個名
但係你講就係你啦柒頭 人地講你打出嚟
你個名打到老母咪試下 咁撚樣都屈到支那味 你自己都係打緊支拿game 炸on9仔
打出黎問有咩問題?
你地大撚哂 唔比人有疑問?收撚皮啦好聲好氣唔撚得 我而家明屌鳩你 唔撚關代打事呀食屎狗 食屎狗~~~wow食屎狗
唔撚係講道理既黎互相鳩屌囉 你老母大撚哂 唔撚問得
可能直覺覺得你母親X肉要用普通話讀未覺得支那味囉
不過人地台灣都係用普通話喎
BTW 雖然我就Block 左Harvey
不過都要Thank you 你提議用元帥蝙蝠打隻閪馬
我4星元帥都S到
你做乜係咁笑尻Darren大佬
第一日上連登?
就算你白毛附魔附到33% 攻都會話你唔夠高攻
一句唔啱就會屌,問下都唔得架
有無人可以答下我打聽日隻蛇要上邊6隻
同埋有咩要注意下
利申: 未打過
成件事既原由係幾位朋友同個台灣朋友你母親豬肉開個玩笑,
賽季完發現好多人跟風改埋一份,
點知淘汰賽開始Darren用代打改左名混入去(理由唔知點解啦)
跟手就一堆九唔搭八唔知頭唔知路既人就係咁屈人代打,
人地一路講緊darren代打, 你就"唔怪得乜乜係咪改哂名都係代打"
撚知你係咪佢打手咩, 你錯先俾人撚一句都算起鋼?
有古巨基就夠哂
5勳章 是撚但啦
第一場就輸左
算啦最無理據就係個條柒頭

係連登屌2句就覺得自己好威威
呢隻係咪單機驚嚟
點解好似好難推圖咁
最on9 係限咗上限lv
局住係咁升人物lv

打到第十六章要開始人手打
得三隻ssr
定係升三主角都夠爆機

好耐之前開ac
最近想玩啲掛機驚
掛機驚就玩Pokemon master 啦
返緊工想一路打機一路做嘢咋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞