【I/A/PC】夢幻模擬戰(51)已執笠 冇人開post

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
9-3,62級(角式升到63),主力5隻平均5000戰,因為刷唔到好既附魔.....

我通常打到3星先打下一版,方便掃蕩

如果開多個陣似乎公主會係最好?三隻飛兵,拉娜AE+固傷,同一隻奶?
錯啦你

係set左 60-60
9-3 60級夠打啦
你有無每個月換附魔卷架
有無升羈絆 兵營架
5星雷丁坦到1下,6星雷丁未都係坦度1下...
升公主ok 架,我建議你露娜用弓騎削下血,咁雪梨未可以秒人,再練多隻飛個定位會重覆左
之後又有大地圖 城堡,你宜家未必3星到架
利昂帶天使高攻過蝙蝠喎
秒到人未返落嚟比奶回血囉
雪梨帶天使?
光輝好多時都係同公主或者主角互補既
你行多條公主都得
但混搭其實都OK
唔一定要出死5隻公主或者光輝咁
睇情況配合
見你講推圖雪梨/黎明死就收皮
你應該打得好奔放
你少左隻幻騎,出3隻飛,怕你3隻都有去無回
岩岩支服更新完, 露娜同leon招3c技暫時風向都好唔錯,
LV開放第一日都試過
因為本身有固定隊友
所以即時發現個問題
雪梨主要係二回三(四)殺,用佢殺兩隻再用莉亞娜再行動多一次,殺完通常就會死,leon 打完可以走佬比較長命...

天使同蝠都係level7
本身諗住升果5隻推圖所以d碎都係比晒佢地,雷丁都120/150⋯⋯

但25同雷丁腳短... 成日都係靠雪梨同leon... 兩隻是旦一隻比人秒就玩完,所以你見我時空打唔到落去
你驚比人秒未試下25帶槍兵
升爆用送嘅埃甲 埃頭 神翼 比佢
Save Load Chok 到100% 回血
應該夠單挑時空 (係拎唔到3星咁解)
同埋等級上限開放唔係更易咩
你宜家幾多級?
又打緊幾多級嘅時空?
9-3,62級(角式升到63),主力5隻平均5000戰,因為刷唔到好既附魔.....

我通常打到3星先打下一版,方便掃蕩

如果開多個陣似乎公主會係最好?三隻飛兵,拉娜AE+固傷,同一隻奶?
9-3 60級夠打啦
你有無每星期換附魔卷架
有無升羈絆 兵營架
5星雷丁坦到1下,6星雷丁未都係坦度1下...
升公主ok 架,我建議你露娜用弓騎削下血,咁雪梨未可以秒人,再練多隻飛個定位會重覆左
之後又有大地圖 城堡,你宜家未必3星到架
利昂帶天使高攻過蝙蝠喎
秒到人未返落嚟比奶回血囉
雪梨帶天使?

雷丁坦度取決於兵仔,並唔係本體
所以試下用索菲亞嘅再生
佢個問題似係隻坦/奶未趕到過去就死左
試下抱團打
有無人係翡翠之門
我見有得換咪上埋6星
本身刷到5星50碎
用左80卷6星埋
又唔係好樣衰 做乜咁歧視
萬性節SKIN好好丁
BTW有咁多人排緊隊,點都唔會輪到佢
最多到時SKIN可能會入手拎黎丁下
人走巴羈絆一定冇搞
d角5星63lv冇理由過唔哂d關

btw 我雷丁4星都夠過哂果d乜野時空超時空 連挑戰關無光的挽歌都係用4星雷丁過
的確係有排排
我仲儲緊卷 今個pool冇抽儲左270抽 唔知抽女神定抽再之後果兩隻
睇我自己個POOL
我會等盲閪法騎
BTW有能力就當然WHY NOT ALL
全部都抽就應該全部3星
只抽一部分可能會有一隻5星即食

btw 唔會課大單
真,我呢D拎首勝就夠

反正PVE角都練好哂
PVP可以慢慢黎
我隻利昂唔上裝都有5千戰羈絆 裝備精通 兵仔 既重要性
性女係用劍職定性職
性女梗係性職
個挑戰關幾搞笑 一萬個波波 今次係玩家控制波波
我見到62lev 已經覺得無討論價值
第二部第三章幾有挑戰性
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞